Manatseeri, hiän anto apusa jo näin noppeesti.

Kuvien luatu ei toki mikkään paras mahollinen, kun oli vähän vaikkeeta asetella tekele kuvattavaksi suuruutesa vuoksi, vaen jonnimoinen osviitta tästä kait näkynnöön.

Tämän tekelleen kansa alaku oli vähän hakusessa ja isoksi suunnistusta, jotenka työtuntija kulu alussa kuttiraiskan perseeseen ihan tuhottomasti, kun piti vettee langasta ja kieputtoo kerälle entinen alaku, vaen yritys hyvä kymmenen ja tässä tulos.

Tämän omistaa minun oma ukkoni jatkossa, jolle alunpittäänkii heti Kauneimmat käsityöt lehen (numerroo en muitta) tulttuu olin suunitellut tekeväni. Lankana tässä on Novitan 7-veikkonen, puikot oli sukka-sellaset ja pyöröt nummero 4. Lehen ohjeeessa tähän oli tehty nappilista kiinnitys, vaen ukko halus nämä hakasset, joita pitikkii uotella lähiputiikista kunnes tulivat.

Yläkuvassa hirvipaita eistä.

Alakuva takkoo.

Kaetpa näistä nyt suapi jonnimoista osviittoo mittee Amalia värkkäsi alakusyksyn pienemppiin väkellysten rinnalla.

KIITOS TINTSKU manatseerini!

 

Lisäystä kehiin.   Tuolla kommenttiloissa oli kyselty  tuon villapaijan langan menekkii. Mittasin paijan ja räknäsin vielä varmuuveksi lankajiännös miärän, (olin niät tilanna langat novitalta suorraan) -tulos oli sama molemmissa 1,100kg oli paijan kulutus langoista.

 -ja mikä parasta, ompelleet ei tule koskkaan ratkiilemmaan, kun niitä ei ou tuossakkaa tekelleessä ollenkaan (oma kehittelyn tulos jo vuosien takkoo).