Lumista lauantai uamuu ympäri muan ja valtakunnan!

Niin se vaen talavi tekköö tulloosa....toissa yönä rytkäsi lunta n.10-15senttii ja mittari näyttäs nytkii olevan miinuksen puolella 2,6 astetta.

Talaven tulohan tiettää minulle vain kiivaampoo puikkojen heilutusta, kun ei uskalla pihalle enemmäkkäälti tölömähellä, kun ei tiijä pyssyykö millon tolopillaan vae pyllähtääkö turvalleen hankkeen.

Tämä elämä alakkaa jo olla ihan kipuja vastaan taistelluu......mietin tuossa, jotta näinköhän se käypi, jotta talaven tullen yöt männöö sängyssä pyörimiseksi ja kierimiseksi -EI nukkumiseksi....viime yö oli ainaskii semmonen, kun koski vähän jokapaikkaan, lonkat ja jalakanivelet oli ne pahimmat joita kolotti.

Mitäs minä tässä valittelen vaevojani, ei voes vähemmän kiinostoo....

.....minunhan piti runtata ne viimesimpänä valamistunneet tänne eikö valitella.

003-normal.jpg

Tiina-tytön sormikkaat. Langasta ei harmainta aavistusta, kun vyöte jo aekapäivii sitten luikkinna tipotiehesä, -puikot oli 2,75 ja malli on omaviritelmä.

Puikoilla on nyt yhtä sun toista, vaen hijasta on valamistuminen ollut, kun on pitännä raivata kesäkukkijaan pakkasta pakkoon ja sitten on näpit sen myötä jäykät ja selekä/jalat kivuliaat (selän takii ei voi istuu pitkään yhtäjaksosesti) vain eiköhän se tahti pikkuhiljoo ala kiihtymmään tai sitten hiipuu ihan tyystin:(

Vaen nyt on aeka tuaskii lähtee ensin tuikkoomaan leivinuuniin tulet, jotta suan tuppaan lämmintä ja sitten laittoo puikot vippasemmaan (illalla jäekii viputtelu kesken, kun sähköt katkesi,enkä ou tullut hankkineeksi sitä ohtalamppuu).

 

Aekarauvan näyttäässä 19.37..... Lissään vielä ja kehasen. On se vain taevaallinen nautinto ja yhistelmä -sauna ja sen jäläkeen palju (ei nyt silleen ihan oikee semmonen, vaen ukon keksimä viritelmä). Ei tuuli ei viima voi ajoo sieltä pois ja se kuun kultooma taivas tähtinneen AAAAHHH!