Jokohan nyt onnistusin jopa julukasemmaan sepustukseni. Yritin nimittäin uamupäivällä kerttaalleen, vaen kun osa tekstistä lenti taivaan tuuliin, niin pyyhkäsin alunkii jatko osan jäläkeen.

Tässä sitä vain on kitkutettava männä etteenpäin, millon paremmin, millon tuas huonommin ja niihen huonomppiin vaakakuppi tahtoo painoo jatkuvasti enemmän.

Näin alakukesästä kun sitä ruajemuata ois vaikka millä mitalla, niin tahttoo käyvä vähässiin hermorippeehen kun ei ennee kykene täysillä mänemmään tekemisten perässä, vaen on jarrutelta joka mutkassa suorista puhumattakkaa.

Joka päivä,viikko,kuukausi vuosista puhumattakaa kunto rapistuu näköjään hurjoo vauhtii ja jalan nousu tyrehtyy tyrehtymistään. Selekähän on jo ollut rautakangen tukkee vailla ollut jo lähes 20v ja koko ajan vain huonommaksi männyt. Nyt sitten koevet alakaa rapistuu. Vuojen päevät oun linkuttanna rollaattori apuna etteenpäin, kun oikkeesseen poloveen ilimaantu nivelrikko ja eikä muuten ou mikkään mukava vaeva, -aina on turvalleen mänössä kun askelta ottaa joten suapi olla varullaan ja valamis ottammaan jostain kiinni jottei tarviis lattioita nuolla.

Puikkoja oun heilutellut tasasseen tahttiin vielä ainakkii toistaseksi, vain nyt jo näyttellöö sorminiveletkii muutoksii huonoon suuntaan :(. Pattii ja pahkoo ilimaantuu niihinkii.

On minulla "ikkuissuus"projekti männeillään pyöröpuikoilla. Alotin sen jo viime syksynä ja talaven se loju tuolla laatikon pohjalla. Nyt sitten kesän tullen alon jatkoo tekelettä ja nyt se on jo vajjoota kahtakymmentä kerrosta vajjoo. Tässä myttyIMG_2909.jpg

Nähtäväksi jiäp riittääkö lanka (viimenen kerä mänössä) vai mänikö takasin kerälle pantavaksi. 120senttiset puikot on nyt tuossa tekelleessä ja neulominen on kitkutusta, kun silimukat ei sovi kunnolla liikkummaan. Tilasin kyllä 150senttiset puikot jo vain ei vielä ou tulleet.

Nyt on kaet kohtpuolin alettava katella yöpuuta, jotta huomenissa pyssyy silimät jotensakkii etes sirrillään.

Aurinkoisii ja lämpössii kesäpäivii vain toivottelen ja josko tuas jossain kohtoo tulen tänne rupisemmaan.