No, -liennöön aika jo jottai tarkennettuu tiettoo anttoo itestään, kun on jo reilu vuorokausi Tikkamäeltä kottiitumisesta. Oikkeen käen kalavonen on vähäsen tumman laenen, kun siitä kautta tehtiin se sepelvaltimo varjoainekuvvaus. Nyt paan käet ristiin kyynärpäetä myöten ja luon katseen ylös päin, -sepelvaltimot oli puhtaat (ei tukoksia), mutta, mutta jatko ei mitenkään niin hurraa huutoja kaeppoovoo ollut. No ounpahan minä jo purkanna tuntojani aiemminkkii tämän assiin tiimolta tiällä. Ja onhan vaen kourallinen niitä, jotka tunttoo minut, muuten kuin virtuaalisesti.

Niin jotta se aortta on poksahtamista vaella tai sitten alakkaa vuottoo verta moottorriin (sydämmeen) päen (112 ja helikopteri Ilmari vaehtoehtona vaen sitten)

Nyt tässä koetan käkkii hiljaselloo kunne kuhtu tulloo Kuopioon Yliopistolliseen saeraalaan leikeltäväksi. Sen verran saen Joensuussa tiettoo, jotta varaossii laetettaan (proteesiaortta laajentunneelle osalle),kun on niin paljon laajentunna (nyt reilu 60mm ja jonnii verran jo litistynnä).

Kaikki maholliset valamistelut on jo tehty, paitsi hammas lääkärillä käyn nyt tulevana muanantaana tarkistuttamassa nuo 5-jälellä olevvoo kiintteetä hammasta, jotta ei ou reikkii, tae sitten paekattaan ne.

Antohan nuo Tikkamäellä ainakkii toevvoo elämän jatkuvan tämän rumpan jäläkkeen, vaen kaikkihan on yksin ommaan ohjattavana ylempää (korkeimman kädessä, vaen jos,-niin se ison kirjanlehti kiänttyy minun osalle).

 Yritän jaksoo jättee sitten tiettoo, kun kutsu käy Kuopioon, mutta jantta ja Tintsku on ajan tasalla, -jos jota-kuta kiinnostaa tiettee.

Äitienpäevee vaen kaikille!!!!