...silimäripset pitkinä!

Arvelin tuassa vuotellessani rustata muutaman rivin ajan kuluksi, kun ei alituisseen jaksa neulookaan, kun tuo selekä paholainen on nyt tuas  "vähän" oikuttellu piällä.....istu-kävele, kävele-istu tyylillä eti päin:)

Vuottelen nimittäin vanahinta poikoo ja minijee tuolta tien piältä... ovat nimittäin lähtenneet ajelemmaan viijen jäläkkeen (töistä piästyy) Riihimäeltä kohti itästä- suommee . Tiällä piässä on kuulema vielä himpskatin liukkaat nuo tienpinnat ja heillä on autossa kesä"kengät", kun ne talavi sellaset on vielä tiällä kesätelollaan.

Jokunen aika sitten soittelivat Kitteeltä....siihen asti ainaskii matka männyt hyvin.

Huommen uamulla tulloo sitten mummon nuorimmat mussut mummolle hoittoon, kun Tintsku-äittee halluu männä käväsemmään Joensuussa käsityömessuilla. Onpahan meillä nyt muitakkii poitsuin perässä juoksijoita, eikä vain mummo ja ukki, kun on ne Tapsa- ja Katja kummikkii tiällä ;)

Tännään se Amalia pesi sitten vihon viimen ne ikkunat sisältäpäin ja vaihtoo hurrautti puhtaat verhotkii ikkunoihin....riivasi siltä kantilta tuossa leivinuunnii lämmittäässä ja ruispaloja paistaassa.....se on sillon taottava, kun on rauta kuuma:) 

Nyt tuas puikkoja heiluttammaan  ja kahvii tippummaan termarriin.

 Liukkaan puoleista viikon loppuu ja koettoohan pyssyy tolopillanu!