Teksti tulloo perästä jahka Amalia-armas piässöö nettiin...se kun kuulema on ihan...no en kehttoo sannoo jotta mikä ;) -Tintsku-kuvamanatseeri

 

Ai vae tekstii, no nyt sitä lähti tulemmaan niin pitkälle kun ei yhteevet tuas katkii;(

Nämä räpylät tein jo ammoset ajat sitten Tintskun poijille ja on jo sissäänajon suorittanneet. Tintsku vain sillon joskus syyspuolella kyseli "ossooskohan se mummo tehä poitsuille sormikkaita niin tokihan minun oli kokkeiltava ja alla on tulos...sannoopa mitä sanonetta:D

 No siinähän ne ite mummon poijat vetellöö välipalaksi jottain keksii ja kaakaota mummolan pöyvän iärellä.....liennöönkö etes hyvvee ;)

 Kas vain onhan isännänkii Elton (elttu) piässy minun listolle korvijjaan luimistelemmaan ja kielttää ulukkooluttammaan.

 

Tämä on vähäsen hämärän näkönen kuva (otettu heinäkuussa otetusta ilimakuvasta). Tässähän niättä Amalian ruajemuat ihan kaikkine kommeuksinneen jopa Koitereen lahukkakkii näköpiirissä.  

Tässä mökissä  asustaa Amalia niminen pirttihirmu.

(musta alue taka-alalla mansikkamuan laittoo ja vasemmalla oleva tumma läntti lasten vesiliukumäki E:lle ja A:lle laitettu toiminttaan) 

 

 

Assiin sivusta. Tämä päivä on ollut piä osiltaan vitutuksen ja ketutuksen päivä ihan sieltä syvältä jonne ei aurinkopaista kuuna-päivänä.... ÄÄÄÄRRRRKKK!!!!!

Voitta vain kuvitella miten on pönttö täysi ja verenpaine korkkeella ...korvissa vain humajjaa!