....niin huushollissa, kuin nupissaan ihan sitten omiksitarppeekseen ja vähän muillekkii jaettavaksi tässä viime aikona....masentaa.

Alaku viikon tein urhoollisesti huushollisani perusteellisempoo siivousta sitten joulun jäläkkeen, vaekka aika naatiksi veikkii voimiin osalta. Ei taija olla ennee ensitalavelle lähtemistä, kun on ne vähäsetkii entiset voimat karanneet ....tiijä häntä minne männeet ja missä ovat.

Nupissa on sitten ollut jos jonkii moinen mylläkkä.....kaiken laista ajatusta ja hajatelmoo, vaen kun on tullut araksi eikä uskalla tehä aloteaskelta ja männä kyselemmään, mistee mahollisesti kenkä puristaa...varppaasta vai kantapiästä. Nyt on tuo ajattelun aihe  työnnetty  syrjään ja mielen rauhan oun suanna....uutta vuotellessa.                                                          

Sitä kun on tässä elämän matkalla tehnyt niitä pysyviä halaki elämänkaaren seuroovia virheitä ja ne tulloo  kulukemmaan matkassani aina hammaan kuolemmaan asti ja nyt niitä on sitten aikkoo pohtii....hulluuvelleen Ei voi mittään.

Neulloo tuhertanna oun millon mitäkkii. Muutammii on valamistunna ja on jo lähtenneet omille teilleenki jopa ihan ikuistamata (kuuvailemata). Kamerassa on muutama tekele kuvattuna, vaen kun ei se "kuvamanatseeri" ou vielä kerennä niitä tänne laettoo, minä kun en ite ossoo sitä tehä. Tulloot sitten joskus....kaikki aikannaan.

Ompelukonneitakkii oun koetellu lämmitellä välillä pikku turrauksii tekemällä, vaen kun tuo vasen lonkka ja jalaka vihottelloo, niin ei oikkeen voi pitempii aikoja istuu paikallaan ja minähän en tykkee lähtee siitä tuontuosta lätkimmään.

Tämä päivä mäni vähän niinkun jännittäässä, kun oli se Tikkarinteeltä gardiologin soittoaika niistä kilipirauhasverikoe tuloksista. No soittihan se niinkun oli aika annettu... koetulos oli ihan OK, elikkä normaali. Muista asioista kuulemma jutellaan sitten kun tuas on käynti muutenkii hänen pakkeillaan ja jos ei tämän enempii tulle mutkii matkaan, niin sehän on sitten joskus syksyllä se kontrollikäynti sen varaoasan laiton tiimolta.

Sannooten jo ....HÖPÖ, HÖPÖ koko akka ja olis jo aika lopettoo tuo jonni joutavan lätinä. :)

Amaliapa lähtöökii puikkojen heilutukseen ....vaen toivottaa vielä OIKKEEN MUKAVVOO VIIKONLOPPUU YSTÄVÄISET IHANAISET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Käykkeehä kylässä ja jättees jäläkkee!