Teksti tulloo tuas perästä:)

No nyt sitä jonniimoestä ränttii tuas tulloo;).....

 -vaekka mitteepä nuista liennöön hyvin ränttäälemistä....näkkyyhän nuo tuosta. Nuille pinkkilöille turvakoille on pipokkii valammiina, siitä kuvvoo sitten joskus syssymmällä.

 Siinnä ne mummolan yökyläläiset on "kuivakylyvyssä" ja hauskoo oli hämmentee pestyjä maitotölökkejä ja jugurttipurkkejä, jotta "mitä sinä jätät lapsenlapsilles";).

 

 Pakkaskuuraista maisemaa Amalian tantereilta  n.viikko sitten ja Luca-koiruuven perää.

 Napsinpahan tuas akvaarioistanikkii kuvajaissii.    Tässä se jouluntiennoolla minulle tullut sinttipönttö;).          Hups, toistapa ei näykkää tiällä olevan....otin kyllä kuvan ja tarkotukseni oli laettoo/laetattoo sekkii kehhiin tuas, vaen eipä tuo vuarallista liene:)

"Eeti-täti": -purnukka palanna lanttaasille:).  Enkös oukkii ihan viksu, kun ossoon hävitellä kuvvii blokistani,vaekka ovat siellä ja sitten vielä marista niistä....????

Tässä siis se toinen purkki;)T: kuvamanatseeri

 

On kyllä aekasta musta kuva  minun amaryllykästäni. Sain nimittäin hyvältä ystävältäni tämän  joulukukaksi nupulla olevana. Jouluksi se ei kerennyt aukasta kukkaansa eikä vielä uuveksi vuojeksikkaan ja niin se jäi minulta näkemätä, kun olin siellä reissunpiällä, vaen jospa saisin sen sipulin säilymmään ja kukkimmaan joskus uusiks;).


Niin se vaen tuas tämäkkii vuosi männä jolokuttaa etteenpäen, kun  ollaan jo tammikuu jätetty jälelle. Tässä vaen alakkaa tuas pelekokarvat nostella piättään jotta mittee se tuas tämä helemikuu tuopi tullessaa. Tässä jo siskoni kansa tuumittiin, jotta mittees jos hypättäs tämän vuuen ramatiikka helemikuu yli jätettäs se välliin;). Se kun on ollut jo moooonen vuuen aikana semmonen surullinen kuukausi meijän suvulle.....aina sattunna vaikka sun mitä pahhoo ja surullista.....vaen eipähän taeja onnistuu sivvuuttaminen, jotenka se on vaen katottava mittee alakanut aeka tuo tai vie;(.

Pakkanenkii hellitti ja suattiin tuas sitä valakosta härmee vähän lissee ja lisseehän tuo siäennuste luppoo ihan pyryn siivittämänä ja niinhän se on sanonta, jottei talavi tavoiltaan mäne ja tammella kun oli tasasta niin helemikuu vastovvaa ja vielä jatkuu, jos helemellä ei heilaha, maaliskuu maksaa. 

Höpö,höpö ja huommenna lissee

Nyt taejan lähtee johonkii tositoimiin, -suap vaen nähä mihin?!

Puhtaan valakosta alakanutta helemikuuta ja viikkoo!!