Likkoo sivu piilloon, jos et tunnu kestävän ajatuksijani!

Aekomukseni oli jotten ennee rustaile ajatuksiani ilimi kuuna päivänä tänne, vaen nyt pyörrin luppaukseni;(.

Onhan se vain niin jotta, joskus on nuppi täynnä meikäläiselläkkii ja vieläpä aika usseesti tämä mualiman syövereitten ajattelu pistää nupin pyörälle.
Istuksin tuolla saunan lautteella ja löyly vai höyry lie piähän männyt, kun ajatukset alako laukata kaikessa männeessä ja tässä ajassa, vai lie yksin olo pistännä rattaat jauhammaan.
Paljon on tapahtunna ja sattunna minun elämässä, vaikka ei vielä elinvuossii oukkaa ihan tuhottomasti, -omasta mielestäni oliskii jo ihan tarppeeksi.
Minä oun sen sortin taivaltaja, joka tukehutan tuskani työllä/ruatamalla, vaikka kiven kaivannalla ja niin se vain tämä alaku kesä on kulunna sitä tehen, jotta vaikka kontallaan männen, kunhan uupuminen koittaa.
Tiällä blogissa on muutama uskollinen hyvä ystävä, joka vissiinkii jollain muottoo hyväksyy minunlaisen laitapuolen kulukijan virheineni yms. tekoineni.....heittää sillon tällön kommentilla tai jotain siihen suuntaan....muutama on häipynnä kuin pieru saharaan. 
Tehtyä ei sua tekemättömäksi ja näkökii on kuin luoja luopi....tavat kuten ite tahtoo.

Nyt oun pällistellyt tässä vuorokauven ihan yksikseni......ukko läksi reissunpiälle eillen ja hyvä niin kun hiänkii irtaantuu tästä kotinurkilta hetkeksi....tulloo kyllä jo huomenissa takasin.....ainaskii näin sano lähtiissään....kaipa sillä tai hällä on hyvä olla vaikka en oukkaa mikkään malli vaemo.... yhteestä taivalta on kuiteskii kohta 38v +koe aika 1v.

Halaveta nyt loppu sanat ja sävelet, vaikka saunassa ollessa ajatuksissa olikii paaaaaaljon kirjottamista, vain kait sitä on palattava sitten "kynän ja paperin iärelle", kun assiit niin vuattii;)

Kiitän kommenttien jättäjii ja höpinöitteni lukijoita, vaikka ajatukseni ei oukkaan ruususia.....kuvia pukkaan tässä joskus kun suan apuja manatseerilta.

Kesäisin ajatuksin eteenpäin, vaikka hammastapurren ja kontaten:)