KIITOS ensinnää pohja"manatseerille"!!!

KIITOS kuva "manatseerille"!!!

  On kaet tiällä käytävä tuas jottain jäläkkee jättämässä, kun kuva"manatseeri" ilimotti laettanneesa kuvvii.

Värkkäsin poijille tuommoset "kypärämyssyn" tyyliset paksumman puoleiset piähän pantavat, kun on näin kovat pakkaskelit, jottei pienet aivot ja korvan nipukat kylymä.

Ensinnää yksistään.

Tässähän myö....

....vartioimma oman kylän entistä nuorisoseurantalloo, nykysin käyttää nimmee Kylätalo......

....sitten vielä kaksistaa

Nuo myssykät piälyspuolelta tehty Novitan Puro langoista. Kauluri osassa  on Kanervikkoo ja myssykkään Revontulta. Neulos myssykkä ossuuvessa patenttii, jotenkas aika paksuhkot. Vuoriosan neuleesseen kaivelin varastoistani jottain pumpulilangan tapasta....nimmee en tiijä, kun ei ollut vyötettä mailla ei halammeella, ei sekkää lanka mittään virkkaaslangan paksusta ollut.  Mallista en puhu en pukaha, muuta kun omasta nupista vetästy.

Turvakko osastoon sitten.

Nuo siniset on sitä kakskerros ala amalia mallii, jota jo aiemminkii värkkäsin poijille ja langan nimikkii unohtunna jo....olikohan Nallee, Woolii tai 7-veikkoo, Novittoo kummiskii. Nuo kirjavaiset on niistä myssykkä langon jämistä kokkooltu kevättä vuotelle, kuhan turvakko alakkaa kastuu hankkii sullaassa...niin josko nyt sekkii aika joskus koittas. Selekämys neulottu patentilla ja kämmen puoli ihan tavallisella suoralla.

Aikasemmista tekelleistäni on kuvat omassa kamerassa, jotenka niistä kuvat sitten joskus kunhan mielleen juolahtaa ottoo kamera mukkaan tae manatseeri käypi meillä.

Nyt on puikoissa isompi tekele, jotenka katellaan nyt, jahka se valamistunnoon sitten, vae eikö koskkaan.