Tuana perjantaisena lokakuun päivänä aurinko mollottaa kiertee tuota taivaan ranttoo ja anttaa ilonsätteehesä leikitellä aina tänne hyiselle muankamaralle.

Eilisen päivän tuhlasin lähestulukkoon tuas kerttaalleen huushollin hyväksi, siivoolemalla nurkkoo jos toistakkii mehumaijan poristessa puuliedellä. Jopa siinä hikipisara toisesa jäläkkeen tipahti, kun hella hehkutti lämpöö pirttiin pienneen.

Tännään uamupäivästä tuikkasin puita ja tulen perrään sitten leivinuunniin. Nyt siellä sitten muhhii jänispaisti, hirvipaisti (Topille ja Sakulle perinteinen synttäripaistiksi) ja sitten lätkäsin vielä ruuaksi tällepäivälle tulemmaan kinkkukiussaaksen savuporojuustolla höystettynä. Huomenna piässöökii jopa helepolla, kun pistää vain potakoita pattaan kiehummaan ja lätkii kuppuusa jänispaistin suattelemana. Hyvä on lämpimässä neulepuikkoja viputella, kuhan nyt suan ihteni tästä konneelta notkumasta hinattuu neuleen iärelle.

Ukki kävi yhen mummon mussukan 12v. hakemassa Lehmosta yökyllään, sillä kun on nyt jo tämän syksyn viimenen syyslomapäivä.....mitähän pikkusisko tuumannoon kuhan tulloo hoijosta kottiin, kun isosisko on päivän aikkaan hävinnä....voipi piästee älämölön äitille ja isälle.

Lähempähän nyt tirkistämmään uuninuumenniin, miten ne potit siellä porpottaa....niin ja eivät kärventysi ihan karrelle.

Hyvvee vaikkakkii kolokohkoo viikonloppuu!