Ihan oikkeesti joutunoomi, kun ei jaksa tehä mittään tuas tännään vaikka tekemistä kuinka paljo .....ukko niäntyy töihin iärreen, kun kaikki hänen kontollaan, vaen kun on semmonen jottei jätä tekemätä, vaikka kuinka ratkutan, jotta antas olla.

Äskenkii mänin käkkelehtimmään mielestäni ukon kaveriksi....pois oli tultava, kun jalat alako lyyvä siksakkii/voimattomat, nuppii tuntu heivoovan ihan mihin sattuu. Tulin tuppaan jotten rutkaha kuattuu etes ukon etteen....hetken piästä istuksittuuni tuvassa, mittasin verenpaineen, josko se liika ylläänä, vain katin kontit ei ainaskaan liika ylläänä, kun oli 107/48 ja pulssi 50.

Kyllähän sitä istuu käpöttää tiällä tuvassa ja neuloo tai virkkuukoukkuu heiluttaa, niin ei mittään, vaen annas, kun jottain tosityötä yrittää niin heti heittää häränpyllyy horisontissa....vae liekkö vain laiskuutta ja vika korvviin välissä. Toivottavasti ruppee jottain selevyyttäkii tuas tulemmaan mistä kiikastaa.....perjantaina kävin antamassa monta putkee verta tutkittavaksi ja tulevana keskiviikkona on aeka liäkärille, jospa se ossoosi antoo jottain selitystä missä männään, vae jämähänkö paikolleen.

Assiissa pehkon juurelle;)  Vaen kyllähän on meijän korkkeuksilla kuivvuus ollut riesana, kun ei ou vettä satanna sitten koko sulan aekana. Kaikki alakaa olla korppuna, -pihapuut, -koriste pehkot ja kukat huuttaa kuivuuttaan.....esim. Vuorenkilipi, joka ei vähästä hetkaha, -lehet kellastuu ja vettääntyy käppyrälle....kukat niistä kuivi heti alakutekijöihisä....vaen eipä jaksa kaikille vettä raijata ja loppuuhan se kaivostakkii viimen....vaikka ei meijän kaivosta ou tähän männessä loppunna millonkaan, mutta kertahan se on ensimäinenkii...vae miten sitä tupattaan sannoo.

No nyt tuas oun turttassut ja valittanna tänne, jotenka on parasta jättee loput toisseen kertaan, jotta eikun....

....hyvvee pyhäpäivän jatkoo ja varokkee jottei aurinko polta nahkoonu;)