-kuin pieru saharraan ja kesä näyttäs tekevän tulloosa ihan rytinällä;)

Vielä viikko sitten meijän korkkeuksilla oli lumitilanne lähes liikkumattomina, vaen ihmeehen aika ei näytä olevan vielä ohi, sillä nyt jo alakaa pikkuhiljoo Amalian ruajemuat paljastuu tuolla pihalla. Perunapellon ja mansikkamuan laitamat näkyvillä, marjapehkojen ja omenapuihen ympärykset isolta alalta sulat. Kukkapenkit alakkaa kurkkii lumenalta.

Yks murheenryyni tapahtu vain talaven aekana, kun lumi paino kasvihuoneen tuas kassaan. Uutta oli kyllä nyt jo suunitelmissa tälle kevväälle.....nähtäväksi vaen jiäpi totteutuuko se. Jos tietäsin olevan elinpäivii vielä vuosii etteenpäin niin ostasin kunnon kasvihuoneen joka ei lusmuilisi ihan joka talavi kassaan, vaen kun eppäilen sitä pahinta.

Mehukattila turajaa puuhellalla kiehuu, kun pitäs suaha nuita viimekesän viinimarjavarastoja tyhjätyksi, -eivät jäisi uussiin jalakoon, kun niitähän on vielä rutkasti jälellä, vaekka on koetettu ukon kansa tuhota urakalla pois, - syöty huttunnaan iltapalaksi ihan marjona, vain ei kaksi immeestä kerkii/jaksa kovin kummosta kolloo isoloihin pakastimmiin tehä.

Käsityö rintamalla oun nyt virkata viputtanna semmosta palosta kasattavvoo liinnoo (ystävälle tillaaksesta) ja kyllähän tuossa sohvan nurkan kuppeella on vielä neulekkii, jonka alotin ennen kun liinalangat tuli liinan tilloojalta....se jatkuu sitten joskus aekannaan. Vaekka kohtapuolinhan se on ainakkii osa puikkoloista laetettava naftaliiniin/huilille kesäksi;)

Nyt alakkaa olla käsillä tuas se kukkapurkkiloihen kaivelu esille ja miettiminen mitä mihinkii tuussaan tuppoosi. Minulla kun on tapana jotten liika aikasin niihin hommiin panneevu, kun ne kerkii sisällä ujahtoo liikapitkiksi ja ovat höntelöitä, eikä ou voimii oikeen ennee puljata niitä päiväksi pihalle ja yöksi sisälle.....

Tässäpä tätä tekstii tuas tuli, vaikka piätin jo talavella, etten jatka tätä blogin pittoo, mutta innostun uuvelleen, kun opin IHAN ITEK laittammaan tekeleestäni ja tekemätä jättämisistäni kuvia tänne......OPPIA IKÄ KAIKKI....ATK-kurssilla....KIITOS LIISA OPEN;).

Nyt on jo ihan pakko laittoo jarruu tähän lörpöttellyyn ja lähtee ihan oikeesiin hommiin.....toiste lissee.