Tässä sitä vain etteenpäin männä kitkutellaa päivä toisesa jäläkkeen, niin viikko vierähtää ja uus tulloo, pikkuhiljoo viikoista kertyy sitten jo kuukausi elettyy elämee.

Nyt vietettään tätä syvän talavee pakkasten paukutelessa nurkissa, vaen pikapuolin huomattaanki jo kevvään koettanneen ja mikä sen mukavampoo kun aurinko alakaa lämmittee korvallista :)

Minun vanahat amaryllikset on kukinnassaan vähän jäläkijätössä joulusta, tae syyhän on ihan itessäni, kun en muistanna ajossa laittoo sipulija multtaan. Orkideat on ollut kukassaan jo usseemman kuukauven ja niistäkkii vanahin on jo kuusivuotta pukanna tasaseen tahtiin uutta kukintoo.

Nämä on ne minun silimäterät sisäkukissa nykyvään. Paljon oun karsinna kukkii pois, kun kunto on mikä on, niin en jaksa ennee hyysätä niitä :(.

IMG_3073.jpg

Sitten tätä ajanviete harrastusta.

Nämä on tämän alakanneen vuojen ensimmäiset valamistunneet. Hijasta on ollut puikkoin heiluttelu nyt, vaen joka päevä vähäset kuitennii viputan jotta mielessä pyssyy ;)

Pikkumyy sukat eistä ja

IMG_3074.jpg

-takkoo.   On vähän vituralleen vetässyt "mannekkiini" sukat jalakaan, kun kuvio on kierteellä. 

IMG_3076.jpg

Puikoilla on jo uutta tulossa ja listalla lissee neulottavvii vielä ennen kesän tulloo. Niistä sitten lissee sitämukkoo kun valamista tulloo. Kesän tullen vaihan tuas kesäajan mieluisampaan, elikkäs villaset langat syrjään ja ehkä liinalangat esille. Minä kun en tykkee neuloo villalankoo kesällä muuta kun pakon eissä.

Nyt alakaa tuas kirjutus ja ajatus pätkimmään jotenka lopettelen tämän lörpötykseni tältä erree ja lähen puikkojen seuraksi.

Jatkettaan elämee etteenpäin ja pysyttään terveenä!