Puikkojahan minä vain tiällä heiluttelen...ei pitäs olla kovin raskasta, vaen työstä kuitenkii käypi ja tämmöselle vaevaselle ämmän kentturalle. No joo, ei muuten vaen tuo selekähän se vihottelloo, jos istu, seiso tae makas pitemmän aekkoo yhessä kohti. Liekköhän sitä sitten minut luotu ainnaa vippasijaksi etteenpäin, -ei, ei, ei sittenkään, sekkii se vasta tenän tekköö, kun suattaa vitasta jalat alta ihan nuin vaen...hermopinne/ramppi.

Siivotakkii pitäs, vaen kun ei vielä tunnu olevan voimmii viime Turku reissun jäläkkeen siihen urakkaan. Hermostuttaa jo tämä huushollin paskassuus....no kuulostellaanhan muuvan päivä vielä, jos sitä vaikka jo pölähtäsi sitten.

Niin tuo "kansalaissuus" selevitys. Tansku oli tuolla kommenteissa arvellut murteeni elevan savvoo....Ei himskatti en ou savossa asunna ja vaikuttanna sitten päiveekkään jos ei lukkuun oteta sitä toissa kesästä Kuopion sairaala reissuu. Minä ounkii ihan reten Ilomantsilainen ollut jo n.40-vuotta. Asunna tämän yli kuusikymmen elinvuoteni ihankii tässä sanosko pienellä alueella n.100km halakasija.  Tähän kolokkoon mualimmaan oun putkahtanna Pielisjärvellä (nykynen Lieksa). Elämän sektorinani ja kirkonkirjonani on ollut vain ja ainoastaan Pielisjärvi-Eno-Ilomantsi. Oun siis ihan paljasjalakanen Pohjois-Karjalalainen ...murteeni sekote Pielisjärvi-Ilomantsi.     Yritin Tanskulle jättee blogiisi kommenttii vain ei minun älykkyys osamiäräni riittännä niin monimutkasseen :).

 Jälleen kuulumisii vuottelen tuas ja lähen puikkojen parriin.