Tulin tässä antammaan vähän väliaikatietoja itestäni.

Elossa yhäkkii oun ja tiällä Riihimäellä palloilen,vaikka voiskohan tuota pallooluksi sannoo, kun pysyn aika visusti tässä poijan huushollin sisäpiirissä. Minähän kun en tuppeleha pahemmin kuleksimmaan siitä paikasta mihin reppuni lasken reissuun lähettyyni ja hyvinpähän on aika kulunna aina Jantankii luona kuten tiällä poijan hushollissa vaikkei ou alvarriisa kiertämässä kaapunkija. Se suattaskii käyvä enemmän hengenpiälle alituinen ravvoominen, vain kun pyssyy paikallaan ja hoittaa annetut hommasa, johan hyvä tulloo.

Se vaaaaltava, maaaahtava miniä/mahaltaan jäi tuas kiinni tuonne Hämmeenlinnaan/osastolle, käyvessää ultrakontrollissa........ne kaksi, kun rasittaa siellä masussa äitteetä joka suhteessa, vain jospa se pikapuolin alakas helepottammaan, kun viikkoja nyt 35 ja +.

Tommin kansa myö kyllä pärjättään, on siksiverta sulonen ja viksu kaveri 1v,10kk....olisi oppii ja esimerkkii monelle jo vanahemmallekkii tenavalle.

Jopa tuas tuli rupinnoo ja löpinnöö vaikka mitewn pitkälti jotenka lähenpäs nyt tästrä turajamasta -aaaaa,-tuuuutilullaan, palajan kunhan aika salliituas

Kevät keikkuen tulevi.....viikonloppuja!