Tulipahan tuas pyrähettyy muutaman päivän reissulla Riihimäellä....tiistaana nousin raitteille ja eillen illallasta kiskot toi takasin....no niin tae paremminkii junahan se niillä raitteella/kiskoloilla jyskytteli kulettoo sinne ja tänne (ei tänne vaen Uimaharjuun, siitä sitten kumipyörä ajoneuvo kuletti perille kottiin).

Kävin sitä nuorimmaista mummotettavvoo paijailemassa ja kovasti oli poika kasvanna sitten viimenäkemän vaikka ei tästä nyt niin kovinkaa pitkä aika ou kun olivat sieltä käymässä tiällä päin.

Käsityö rintamalla jatkkuu se sama iiiso projekti. Paitsi reissutessa murjasin neuloo kaulaliinan, johon kulahti pinkkii 7-veikkoo n. 200g, -levveevessä oli 32 silimukkoo. Se jäi sinne Riihimäelle iliman kuvvauksii ja mitäpä ihmeellistä tuossa pötkyssä liekkää kuvvailemisen arvosta.

Nyt alakkaa sitten pikapuolin se Tintskun perheen muuttaminen tänne lähemmäksi mummoo ja ukkii. Minähän en tietystikkää ou kun minkä jalossa pyörin ja piällepäsmärinä Sakun ja Topin kansa pökkelehän, vaikka työtähän se sekkii on sinällään, jos suapi poijat pysymmään pois rojunkantajjiin jalosta.

Nyt pätkäsi järenjuoksu eikä aivot sano mittään ennee, jotenka lähen kokkeelemmaan sujjuuko neulominenkaa tänä iltana, vae pittääkö hölömöttee käet ristissä loppu ilta.