-on koettanna tuas juhlapyhänkii jäläkkeen;)

Eilen 7.7 juhlittiin yhen mummon pienen piipertäjän ripille piässyy ja ilimanhaltijakkii suosi juhlapäivee, kuten on kyllä niin monta juhlapäevee tänä kesänä suosinna. On se vaen niin sannookseni liikuttava tapahtuma, kun oma lapsi seisomassa rippialttarilla, vaen sitten, kun on jo lapsenlapsi.....ei sille voi mittään. Tämä näky ja kokemus oli minulle ensimmäenen, vaikka onkii jo muutama piipertäjistäni ripille piässy, vaen kun on nämä pitkät välimatkat ja omat esteesä olleet jotten ou aiemmin ollut tilasuuvessa läsnä....nyt sitten jiä nähtäväksi onko vielä elossa, kun seuraava ketju on rippikoulu iässä, -kaheksan on vielä tätä nuorempoo sarjoo tulossa siihen ikkään;).

Tuoneilisen juhlan kunniiksi läjäytän vaikka pijooniloistani kuvan tähän välliin;)

Pionit%20ym%20008-normal.jpg

ONNEA MUMMON J....lle vieläkin, OLIT TODELLA KAUNIS RIPPILAPSI<3

 

Mansikkamuatani oun lampsinna ihan kyllästymisseen ja uupumisseen asti viimeviikon aekana ja onhan nuita kerättyjä litrojakkii tullut jo kirjanpitoni mukkaan 150 litroo joten pakastimissa alakaa jo tuas tuusat ja törpöt ottoo kanteen kiini, kun niissähän on vielä viimekesän marjojakkii jotten sanosi hiivatin paljo. Aijemmin sain pakastimmii tyhjättyy talaven aekana enemmän, kun pakkasin reppuni ja läksin mualimalle (lasteni luo etemmäks)...vein lastin marjoja männessäni, vaen nyt ei Amalia taija ennee jaksoo etes hen.koht. reppunneen reissata, suati sitten marja reppuu raahata ja toinen syy on tuo VR joka lopetti ne Joensuusta-Turkkuun mänevät yhteevet iliman junan vaihtoja:(.

Kyllähän sitä iltasin on vielä pitännä puikkojakkii heilutella, vaekka hittaammin mittään valamistuu, -vae liekkö syy siinäkkii kun puikoilla on haasteellisempoo ja isompoo mänössä....no valamistuuhan se sekkii sitten joskus aekannaan;)

Nyt alakkaakii sitten päivän työt huuvella ruatajoosa, jotenka....

- NAATTITTAANHAN KAUNIISTA SUOMEN KESÄSTÄ JA SEN LÄMMÖSTÄ, KUN ON MAHOLLISTA.....VIELÄ SITÄ VALITETTAAN KUN ON PAKKANENJA KYLYMÄ.

Pionit%20ym%20009-normal.jpg