Paljussa lillun, kuten muinakkii saunailtona kevvään koetettuu ja jatkuu piiiiitkälle syksyyn;).

Kesä on tulla tupsahtanna ihan tuosta vaen ja ainaskii meijän levees- ja pittuusasteella jopa etuajassa. Tuomet on jo kukintasa kukkinneet ja nyt kukkii kirsikka- ja omenapuut, pihlajat kukkii, mansikkakii kukkii jo.

Kuulin muutes tuolla kylätalolla keskiviikkona, jotta lakkakkii kukkii ja tulossa mukamas hyvä lakkavuosi.....no niin sen näkköö sitten aekannaan......eikä minusta ou ennee lakkasuolle mänijäksi, -suattasin jiähä karhun tai susihukkasen ilta- tai uamupalaksi;)

Mänänkii tuon edellisen toteamukseni suattelemana kertommaan vähän tästä tämänhetkisestä jaksamisestani. Jotta eipä ou Amalialla kaikki jauhot pussissa nyt, niinkun olla pitäsi....aikasemminhan kerron Tikkamäki reissustani jne. Nyt sitten sen keikan jäliltä reissoon joka viikko Pogostalla/Ilomantsin kirkonkylällä verikokkeissa (mareva/rotanmyrkky) juoksuttaa. Vaen kun tämä kesä toi heti aluksi tuas sen ruusuna kukkimisen minulle. Saen nimittäin ns. mäkärän puremista ruusun kumpasseenki jalakkaan oikeessa vähemmän, vasemmassa enempi (nilikka hehkutti jo aekasta kovasti). Kävin perjantaina arvauskeskuksessa ja sain piikin kumppaanki pakarraan ja nyt sitten popsin V-Peniä viikonlopun yli....muanantaana päivystykseen tuas näätille, miten on akan koipi, vaen ei ainaskaan nyt kovin hyvältä näytä, kun on pöhheessä ja nilikan takaosa hehkuu sinipunasena....jotta on tämä tosijaanki helevettii tämä elämä tässä ja nyt.....kesä vasta alussa ja akka jo nyt leppälauvalle mänössä......mänö halut olis hyvät vaen kun ei yksinkertasesti kykene....siäliksi ihan käypi tuo ukkoni mun, kun se reppassoo sitten yksin kaikki hommat....eikä hiänkää ou vahvimmasta/terveemmästä piästä.....vaen kaksin aina kaunihimpi.....vae miten se olikkaan;)

Kyllä minä ite tiedostan mistä eteisvärinät/rytmihäiriöt yms. uuvet oireilut peräisin, mutta antaa niihen olla ruotimata näen julukisesti, -pien omana tietonani......ounhan jo pitkin vuotta sanonna olevani valamis luovuttammaan jne.

Nyt taesi tulla ajatuskatkos ja aevojeni tietokone tehä tiltin, kun eivät sano juurikkaan mittään.......jotenka repsista ruikkaa seuraavaan kertaan;)