No pitännöön vähäsen rupista jottaan;).

Tuas mäni yö "ämmille", täyttelin Seuran ristikkoo yöllä!

Eilinen päevä mäni Enossa (selekä kenossa), kun mänttiin heti uamusta Sakun ja Topin luo siksi aekkoo, kun Tintsku kävi parturissa. (HEI, -mikä se semmonen kun parturi on).      Onkoon tuo muisti nuin pahasti männyt, ei kaet senttään?;)

Minun kuontalo on kun huuhkajan pesä, -sanon sillon kevväällä jotten käy parturilla, männöö rahat hukkaan jos jiän sille leikkaas reissulle ja nyt sitten on ensin siästettävä rahat, -entiset mäni saeraala laskuloihin:))

Mittee se tuo valakkee on tuolla muassa, joka on viimeyön aekkaan ilimaantunna? Ei kylläkkää paljoo, vaen sen verran jottei ihan hiekka ja nurmet paljaana mollota (ja jiäpi ne tonttuun jälet näkyvviin, kun ne hiippailloo). Joulunen maesemahan tiällä on ollut jo jonkii aekkoo siltä osin, kun puut on olleet kuurassa.

Nyt on kaiketi lopeteltava tämä löpinä ja lähettävä kalakuttammaa pualikkoo mieli valamistuu niitä karjalaissii piirroota satsi (reilu 100 on se minun kerta annos ollut tapana pittee). Vielä parit satsit lissee oes tarkotus värkätä ensiviikon puolella. Ja ne makkeet on vielä ihan alottamata (vaekken kyllä ite oukkaa eri makkeen ystävä), niin pittäähän sitäkii puolta olla;).

Amalia toevottaa hyvvee viikonloppuu kaikelle kansalle!