Tervehys tuas jälleen!

Tulin päevittelemään tätä "kirjooni" tuas kerran ja jälleen, vaekka eipä tualla kettään kiinnosta käyvä lukemassa/kahtelemassa näetä minun höpinöitä ja tupelluksijani, vaen jiäpihän itelle kateltavaksi mitä millonkii on tullut tehtyy.

Nyt pitäs alakoo alaku kevät ilimat olla parraimmillaan, vain  katinpaskat, -lunta tulloo tuutintäyveltä jottei sekkaan mahu. No parempihan se on "paska muassa kun taivaassa" oli isälläni aekannaan tapana sannoo kevään lumisatteesta.

Käsityö rintamalla on nyt koukku heilunna puikkoja enemmän ja tässä tulosta aluksi.IMG_3215.jpg

Neljä lappusta oun jo väkeltännä ja 16 aenaki vielä väkellettävä kunne urakka alakaa olla siinä pisteessä mikä on tarkotus (ammoset ajat sitten tekemäni päiväpeton muuntaminen parisängyn peitoksi).

 

Sitten seuraavaan hurahukseeni.

Leivinuunin lämmitys suapi aina välillä kokkeilemmaan/verestämmään vanahoja taetojaan. Niinpä tekasin/paiston ensin sekaleippee hiivalla ja tässä maistiaiset. leivälle se maistuu, umpikuori meinas maistellessa männä. :)

IMG_3214.jpg

Alun kun suapi, niin ei ossoo lopettoo :)

Perinteistä ruisleipee oun vuntsinna pitkin talavee, jotta pitäs koettoo, vieläkö tuo onnistas. Niinpä laeton taekinan juuren supisemmaan, (ei hiivoo) hiivaleivän perrään ja seuraavana päevänä vaen suola ja jauhoja sotkemmaan juuren sekkaan, taekinan alustus, -kohotus, -leipiin leiponine, -kohotus ja leivät uuniin 45-50min. ja tässä tulos.....maestakkee, itestäni aenakkii hyvälle maistu jotta pittää tehä toistekkii. :) E

IMG_3216.jpg

Tässäpä sitä tuas turinoo tuli kerrakseen yhelle kertoo jotta nyt sanon vaen HEIPPA ....päivän askarreet kuhtuu.