Jottainhan se on tehtävä aikasa kuluksi, kun ei vielä kotvilleen piäse tuonne pihahommille, on vielä lunta siksi verran paljon. 

Parina päivänä riäkkäsin ompelukonetta ja saumurrii, vain nyt piti jo pittee huilipäivä siitä urakasta, kun tuo selekä ei oikkeen tunnu tykkeevän pitemmän piällä siinnä istumisesta ....ilimeesesti asento vähän väkkyrä ja tuolikkii ei paras mahollinen, -no ne hommelit jatkuu sitten päevänä muutamana (tuunaasta vaen, lasten  pussilakanoita (Sakun ja Topin lempparija) tuunailen isojen poikiin kokkoon ;)

Tänä uamuna pyörähin laprassa antamassa verta putkkiin ja nyt tässä vuottelen tuloksista soittoo terkkarilta, -niin jos  muistaan kahtoo konneettaan ja soitella, vain sepä ei minun murheeni ollenkaan.

Tässä sitten viimesin, tiistaina puikoilta puonnut :) Lanka tässä on sitä minulle jo tuttuuki tutumpoo RoseMohairii, -puikkoina käytin suositusten mukasesti num.5. Pittää sannoo jotta vähän muokkailin mallii oman mieltymysteni mukasesti ja neulon heleman aena kainaloihin asti ympyränä enkä taka- ja etukappaleina kuten ohjeessa on (aenahan minä niin tien jos suinkii mahollista, pientä laskurätinkii ensin niin siitä se lähtöö) . Nyt on jo uutta puikkoloissa mänössä, suapi vain nähä mitä tulloo ja millon valamistuu.

IMG_1002.jpg

Jotta tämmöstä nyt ja seuraavalla kerralla jottain muuta.