-ja vappu tulossa :)

Pikkuhiljoo lumet hupennoo tiälläkkii, vaikka vielähän tuota on missä vappukaljat pittee kylymänä, kun virallisen mittauksen mukkaan on liki 50 senttii. Hittaasti hyvä tulloo ;).

Vielä on villalangat ollut Amalian hyppösissä muuntumassa jos jonkkii moiseksi myttyräksi ja tässä viimeaikasimmat myttyrät lankakerriin lopuista.

IMG_2443.jpg

Näillä nessukkailla on kokkoo vaikka hevosen jalakkaan laitettavaksi ja kuten kuvasta näkkyy on höttelö neuletta, jotta harakka vois läpi lentee, (tarkotuksella tehty höttelöksi ja isoksi). Tarkotus on laittoo pesukonneesseen ylikuumaan pessuun, kokkeilla huopuuko ja minkä kokonen tulos on sitten. Lanka näissä on ihan aitoo pässinpökkimmee kasvivärjättyy kotitekosta. Oli muuten hyvin pestyy kun ei ennee tuoksahellut neulloossa lampaalle (ihvelle). 

IMG_2446.jpg

Jos onnistaa huovutus näille nessukkaille laitan sitten kuvan nähtäväksi tänne ;)

Tulis vain se kesä, jotta minäkii voisin vaikka ulukoistoo olemukseni ja lähtee käkkelehtimmään tuonne pihalle. Kasvihuone on vielä lumen piirittämänä jottei sinnäkään vielä piäse tonkimmaan ja mylleemmään multoo kasvualustaksi sinne tuleville tommaattiloille ja kurkkuloille. Kaitpa sinnekii piässöö aikannaan ruatammaan.

Aurinkoisii lämpimmii päivii toivotellen Amalia tuas hiljennöö hetkeksi.