Arvatkoos, mittee Amalia teki käsityölleen eillen uamupäivästä?

Jantta se varmaan arvookii jo, jotta sehän on ottanna ja vetännä langasta ;)

No niinhän se pirulainen tekikii!  Nimittäin on semmonen palmikko neuleinen villapaita (Tintskulle, jo ajat sitten toivottu äetteeltä) puikoilla. Oli jo etu-osa valamis ja takamusta tekemässä (neulon ympyränä, kuten minulle ominaista....ei saumoja). Lähemmin tarkastellessa tekelettä, löysin pienen-pienen virheen ekalla punekerralla, niin se vaevas, jotta oli pantava lanka kerälle ja alettava uuvelleen siitä virheestä asti.     Onpahan siinnä omat hyvät puolesakkii siinnä purkamisessa, kun ei työt lopu kesken :)

Ukko laitto minulle tuas illalla paljuun vettä ja kävin siinnä lillumassa ja kahtelemassa tähtii taivaalta. Saunan ja suihkusn jäläkkeen, jotenka olipa kiva männä sitten pihalle paljuun lillummaan ja mikä parasta, kun minä tykkeen näin syksysestä viilleevestä vielä saunan jäläkkeen. Tähän asti oun kyllä käynnä talavellakkii seista tollottamassa pihalla. Ei niin pakkasta, jottei Amalian käpälän jälet ois ilimmaantunna jäiselle rappuselle (paljaat sellaset).;)

Tännään tuas arvelin hätistellä pölypunkkija vähän nurkemppaan, jotteivät ihan silimille hypi. Kokkeilenpa samalla Tapsa-poejan laettammoo lattiipesurrii, jotta onko se minun kourraan sopiva ollenkaan.

Tulosta lattiipesurista. Pitihän se jo arvata, jottei se kestä Amalian kynsissä. Toisella vein täytöllä jo säiliön korkki hajos aukastessa....kerkisin yhen huonneen huittoo ja toista vähän alotella. Paras se on rättiin ja sankkoon tyyttyy, niin ei aenaskaa korkki mää rikki  ja piässöö nurkkaan kun nurkkaan :)

Lähenkii nyt jatkammaan puuhastelluuni ja tulipa kaiketi vierasskii meille ...mistee lie eksynnä. :)

       Se on moro nyt!

Lisseenpä tähännii vielä ;)  Huommenissa onkii sitten suunitelmissa lanttukukon paistoo, joten suapi lanttupierajaissii pittee viikonloppuna

Ja jos voimat riittää, silittelen kesän rästipyykkejä uunii lämmitellessä.