vähän mutakkii.

Nyt oes mukava istuu tönöttee tuolla paljussa lämpimässä veissä, -katella kuuta ja tähtii taivaalta, -jopa lentokonneehen tuikkivvii valoja tähtiin joukossa, -antoo ajatuksen virrata omia latujaan.....AH sitä nautintoo.

IMG_0870.jpg

Jospa se olis vielä huomenillallakkii pilivetön taivas, kuu ja tähet taivaankannella, niin sillon Amalia löhöttää paljussa :)  -löhötän kyllä vaikkei oliskaan kuu tai tähet näkösällä ;)

 

Tuas yks härpäke murjottu. On tosiaanki härpäke, vaen katotaan josko se Tiina hyväksyy tämän, jos ei niin väkellänpä uuven. Laettelin tuohon vanahoja kuusen koriste esinneitä koristeeksi poikii ajatellen.

IMG_0868.jpg

-tuo on tosissaan härpäke kun oksat sojottaa vinksin vonksin....oli vähän huonoja hakemani kuusen oksat.

 

Nämä sukat oli kyllä jottain ihan tervan juontii neulloo, en kyllä tykkee pätkänvertoo tuota lankkoo puikoilla, mutta loppuunhan oli tehtävä, kun kerta alotin. Lanka on jottain Italialaista tai Saksalaista, nimeltään jotai Highland Tweed.

IMG_0867.jpg

-kärestä kohti vartta työn kuluku :)

 

Tua pyssykkäpussukka valamistu jo joskus tässä hiljattain välityönä. Lanka on kalalankoo ja rautalankoo. Tähän nyt voipi laettoo sipulija tae lanttuja ;) -niin tahi vaekka lankakerrii.

IMG_0866.jpg

Tässäpä nämä kiirreellä kerrottavat tällä erree, -nyt pulinat pois ja puikot käsille.

Hyvvee Itepäi.... eikun Itsenäisyyspäivää!