Tiällä se Amalia-mummo vaen käkkii ja toljailloo Hymy ja ihka hyvinhän tuo on männykkii ainakkii toestaseksi. Enhän minä ou kyllä tehnykkään oekkeestaan mittään, -oun vaen ollut ns. "seuraneitinä".

Tännään ei paljon huvita etes tuonne uloskaan männä, kun on siks verta kollee ja tuulinen ilima, ellei sitten päevän aikana lämppii.

Vuottelen josko vaekkasta Jantan porukkoo tulis lomamatkallaan poekkeemaan tännekkii (oli ennakko suunitelmissa). Siinnähän se aika kulusi rupatellessa ja kuulumissii vaehtaassa ihan nokatusti kahenpuolen pöytteeSilmänisku

Oun minä neuloo väkeltännä semmosta isohkoo Lumikide pitsihuivi, vaen nyt kävi niin köpelösti, jotta lanka loppu kesken (sain langan joskus palakintona jostai kilippaalusta Kiki Purkajalta). En kyllä raski purkkoo työtä, vaen jatkan vaekkasta jollae toisella samantyylisellä langalla, jollen satu löytämmään sammoo lankkoo (Chamonix Ranskalainen lanka). Huivista puuttuu vielä n.65 ker. ja silmukka määrä nyt reilu 200 jotta muutama kerä pitäs suaha lisseeOtsan rypistys . Laetatan tänne kuvan keskeneräsestä työstä, kunhan suan kuvamanakerriini nutunlieppeestä kiinniNauru.

Kaetpa tästä konneelta on tuas pikkuhiljjoo ruvettava liukenemmaa jottae muutakkii tollistelemmaan, -josko löytys ruapasemista muutakkiiHymy