Kuten otsikko jo kertoo, soitin kerran ja jälleen Kuopioon ja kyselin millon mahollisesti piäsen leikkaukseen, kun olen jo kohta kuukauden vongannu ja nehi vähäset hermot alakkaa männä riekaleiksi. Osaston sihteerillä ei ollut minkään moista tiettoo soitto vaiheessa, mutta kuis ollakkaan muutaman minuutin kuluttuu hiän soitti minulle päin, -oli käynyt lääkärin pakkeilla ja suanut vastauksen kysymykseen.

Kuten jo tuolla aiemmin vitsailin, jotta kesäkuutahan se on jos pittää männä osastolle viimenen päivä ja vitsit on nyt vähissä, kun näin kävi, elikkä 30pv on mäntävä KYSin sydän- ja rintaelinkirurgian osastolle 2204. Kirjallinen tieto tulloo lähiaikona.

Tämä tästä tällä erree ja nyt sitten Tintskun pyytämmään ilimotus luontosseen assiisseen.

Nimittäin käski sannoo jotta hiän ei piäse tietsikallaa aika ajoin mihinkää dna kuulu lakkoolevan ja sama vika tökkii puhelimessa. Oli antanna jo yhtiölle nootin jotta tutkiit mikä mättää.

Vielähän tässä vois kertoo kolomannenkii assiin. Amalia se kävi lastin raparperii tuolta mansikkapellon laijalta illalla hakemassa, -peräti 13kg. 10,5kg pilikon pakastimmeen talaven varalle ja lopuskoista tekasin tuossa piirakkoo. Lisseehän ne kasvaa, ...suapi tehä kiissellii mansikan kansa ja raparperipiirakkoo talavellakkii.

Jospa tämän höpinän lopettelisi nyt ja jatkasi sitten toisten tuas.

Hyvvii saunun löylyjä näen "pikkulauantaina" ja tietysti vastan loisketta:)