Ihan hyvinhän tiällä männä kolokutellaan etteenpäen, kun ei ou roukistellukkaa sen koomin, kun sillo kesällä, jotenka tähän asti OK kaikinpuolin

Tänä päevänä minä hurahin ja alotin siivota mökkii ihan urakalla,  -niin mikä on sitten urakkoo, no suuniteltuhan tämä oli. Minä tien vielä terveevellisistä syistä hittaasti ja varmasti. Koko loppu kesän on ottanna pannuun tämä suorastaan (paskassuus) likassuus mökissä, kun joka paikka purssuu pöllyy ja muuta töynnee, jotta se on nyt jo pakko ottoo härkkee sarvista kiinni.

Tässä mörskässä on asun pinta-alloo 115neliöö ja tännään saen urakoittuu kaksi kaheksan neliön huonetta, joten vielä "nuolemista" riittää. Hijastihan se tietysti urakkoo, kun mulukkasin järjestystäkkii samantien, vaen onpahan siten tullu käyttyy läpi vähän joka nurkka. ....työ jatkuu huommenna, -tiijän on pyhä,  vaen kun on huonot nerot ja urakkoo pitkälle ensiviikkoon, niin on pakko, eikä meikämannella ou vielä tällä syönnillä ollut päivillä rajoja, -pittäähän syyväkkii pyhännää.

Toesaalta parempihan minun on nyt urakoija, kun on tuo armas ukkoni kotipiirissä, sillä ensi viikon loppuna hiän varmaani noussoo etelän pikajunnaan. Lähtöö nimittääin vanahinta poikoo ja minijee jeessoomaan muuttopuuhissa Riihimäelle. Sekkii perhe piässöö vihon viimen sieltä pilivistä (3 kerros, ei hissii) immeesten ilimolle (omakoti talo).

Nyt minusta tunttuu, jotta oun tuas höpöttännä muat ja mannut, jotenka pitännöön lähtee vuottelemmaan piässöökö tänä lauamtainakkii "paljuun" rötköttämmään.

Ihanaista, syksyistä viikonloppua  kaikille!

 

Edit-täti tuli!

Vaen lillun kun lillunkii "paljussa" ja suatta uskoo oli kivaa!!!!