Elekkee työ arvella, jotta minusta niin vaen piäsettä. ;) On vaen männyt nuita kukkii raevatessa pakkasta pakkoon, niin ne jotka mahollisesti vielä keväällä jatkaa elonpäiviisä. Nyt kyllä pakkanen napsi jo jörttelit, daaliat ja mukulapekkuunit (varret) pois, jotta nyt sitten ohjelmassa niihen juurakoihen ja mukuloihen kaivelu vielä eissä ja kukkapenkkien varsiin leikkuu ois vielä, jos  ennen  lumen tulloo kerkkiin  ja jaksan vielä.     Ikkunoihen pesukkii on vielä tekemätä, jotta, jotta..., millonkahan kerkkiis senkkii tekemmään?!   

Iltasinhan tuota ois piimmeen aekkoo blokkiisa päevitellä, vaen kun tuo isohko neule brojektikii vettää puolleesa. Ja nyt on torstaasta lähtiin ollu mummon-mussut tiällä, niin senhän varsin hyvin arvootta jottei aena onnistu kirjottaminen, kun ilimaantuu kaksi piätä mummon vierelle vetämmään pusakan helemasta, hymy korvissa ja sannoot vielä:- mum..mum.., niin ouppa siinä sitten ottamata syykkiin.

Jospa minä jossain vaihheessa (ehkä) alakasin päevittelemmään. Kyllähän minä iltamyöhällä sellailen toisten blokeja, vaekka niissäkkii oun tullu huommoomaan, jottei päivitystä ilimmaannu piiitkiin aekkoon. Niin kun ne männöö kaikki sinne peispuukkii vae mikä se nyt,  minä en sinne ossoo ja vois männä kaikki mullin mallin, kun sitä vielä säheltäsin (nuppi täytetty hapanneella sahanpurulla).

1pv. sitten tuli tätteen 3kk siitä leikkaaksesta. Tulevalla viikolla keskiviikkona onkii sitten Tikkamäki reissu, kun syynevväät onko kaikki pysynnä reilassa.

Nythän tässä tuli jo jonkun moista reklamaatijoo,  jotta liennöön aeka sännätä muihin puuhiin.

Kolokon puolleesta lauantaita!        Toevottavasti piäsen iltasella saunasta paljuun!!!!