ja kaikki on päin p:tä....ei huvita oikeestaan tehä mittään, vaen senhän sitä suapi kun turpavärkki latjovvaa tulemmaan pihalle kaikki minkä sylyki suuhun tuopi.

Mummon nuorimmainen mussukka oli äiteen kansa mummolassa käymässä 3-yönseutuu, tänäuamina ukki kävi viemässä heijät etelän junnaan ja nyt on jo olleet hoikotvasen kotonnaan Riihimäellä. Kyllä sehi poika kasvaa jotta humina kuulluu ja on niin ilonen vesseli.

Jouluhi tulla tupsii ihan tuossa lähituntumassa ja tätämännöö jos jatkuu niin eipä Amalialla kovin hääppönen joulu liene herkkujen suhteen, - vaen eipähän peräkkää levvii mässäilystä.

Neulloo tupertanna oun aikani kuluksi sen minkä nyt oun sitäkkää suanna aikaseksi (varsinkaan tännään ei jatku mikkään). Muutama kuva tuolla kamerassa vuottaa tänne lätkeemistä, vaen kun en ite ossoo, niin pittää vuotella viissaampoo piätä/kuvamanatseerii, kuhan se kerkkii käymään.

Nyt ei minun pönttö ennee jaksa sannoo mittään, jotenka liennöön aika sannoo heipat ja lähtee, jos vaikka yrittäsi väenväkkeen puikkoja heilutella.

Jotta se on moro nyt tuas!