Aurinko paistaa täyveltä terältä ja muutenkii on ihan mukava lämmin syksenen ilima tuolla pihalla.

Eillen käyttiin hakemassa puutarhavatun taimii ja tänään kuokin ne tuonne pellon kulummaan nättiin rivilöihin (4riviä). Nyt on Amalialla vattupuskatkii pellolla, jos vain lähtööt kasvuun. Laittoohan peukkuja pysttyyn jotta onnistasivat.  Kahta lajiketta niitä on, ....lajiketta en nyt ennee muista kumpasestakkaan. Eikö vain ollut sattumankauppoo, ennen ei taimmii oltu laskettu, kunne olin ne istutellut, niin molempoo lajia oli sama miärä siis 28/lajike.

Miisu-kissallekin on uusi koti löytynyt Polvijärveltä asti. Ehkä muanantaana Miisu muuttaa uuteen kotiin.

Ja tännään meille tuli uusi asukas tuonne koiratarhaan. Ukko kävi tuossa jokunen tunti sitten hakemassa itelleen hirvestykseen kaverin, pentukoiran. Ei nyt ennee ihan pieni, vain kevät talaven pentu. Tottelloo nimmee Elton.

Neulloo tupertanna oun ja kieltämätä aii ikasta monta kertoo on pitännä harrastoo sitä takasipäin tekemistäkkii, kun on vähän huasteellinen tekele ja sitä kun on tullut jo hömelöksi eikä aivot raksuta niin kun pitäsi, vaen mitäs tuosta, kun sissuu löyttyy purkkoo-kerrii ja alottoo vaikkapa alusta asti uuvelleen kyllä se varmmaan joskus valamistuu, jos elinpäivii piissoo.

Pitännöönki tästä lörpöttelemästä lähtee sitä työttään tutkailemmaan...männäänkö etteen päin vai veittäänkö tuas langasta.

Aurinkoissii syyspäivii lukijoilleni ja palailen tuas, kun mielleen juolahtaa!