Nämä räpylät viänsin tässä jo jokunen aeka sitten ja liennööt olleet jo käytössäkkii.

Lanka näessä on Woollii ja puikot numeroo, joista ei ennee harmainta aavistusta;)

001-normal.jpg

Tässä välissä virkkasin ja virkkasin yhtä sätöstystä, vaen kun rupes tympimmään niin vetelin langasta ja kieputtelin kerälle takasi, kun tuli semmosta jumpukkoo koko tekelleestä.

Sitten on minun nupin sekottanna kinnasneulalla tekemisen opetteleminen. Liennöönköhän sitä syntynnä joskus ikkuiseksi opiskelijaksi, kun aena vaen tulloo haksahettuu uuvesta ja periksi ei anna vaekka kuinka takkuumista on oppiminen. Ensin viänsin ja viänsin sitä neulakinnastyön alakkuu ja nyt  sen opin....jopa pötkylleekki syntyy, vaen nyt sitten se kiäntyminen onkii tenkkapoo. monen monta syttyrröö on männyt roskiin ja tulloo vielä mänemmään, vaen en anna periksi OPETTELEN SENKII VIELÄ, vaekka pitännöön rautalangasta viänttee;)

 

Tässä onkii tuas yksi suavutus, elikkä elämäni ensimmäiset Piirakkasukat. Nämä ei kyllä tuottanna vaikkeuksii ja on himpakin noppeet neuloo.

002-normal.jpg

Lanka näissä on Nalle Kielo ja kuten kuvasta huomoo kuvioneulos ei kunnolla erotu syynä kirjavalanka. Kokoluokka näillä töllösillä on 38-39 kuvio vettää kassaan ja varren takaosan joustin neulottu oikee kiertäin.

Nyt on tuas laitettava mietintään mitä seuraavaksi kunnes suan langat siihen toisseen tilattuun jakkuun, jonka jo tuolla aiemmin esittelin.

Tässäpä nämä kiirreellä kerrottavat tuas tälläkertoo joten pallailen kunhan aeka koettaa....jos koettannoon!