Lumet tuli katolta alas jotenka, -eipä heti niä etes harmoota taivasta olohonneen ikkunasta, kun kinos on sen verta korkkee.

Meinas käyvä pumpun piälle se ryssääs kun lumet läksi tulemmaan katolta alas. Oli kun ois haulikolla ampunna korvanjuuressa. Kyllä varmmaan mökin rakentteet huokasi helepotuksesta, -oispa osanna kuunnella sen huokkaaksen, vai lie se pammaus ollutkii se huokkaus, mäne ja tiijä häntä :)

Lunta on talaven aikaan kertynnä ihan julumettoman paljon jo tähän männöön ja lisseehän sitä vielä tulloo. Suattaa kevvään tuluvat viijä meitä tästä rintteestä kohti Koiteretta ;)

IMG_3087.jpg

 

Tuas jäi yksi vuosi elämänkirjostani taakse ja koettujen vuossiin joukkoon. Tämän ihannuuven sain vuosipäivänäni ja tämähän on jo vuosiin suatossa neljäs.

IMG_3083.jpg

 

Tässä hyö kaikki yheskoos.....vanahin on oekkeessa laejassa oleva. Ollut minun hotteessa jo kohtisilleen seihtemen vuotta ja tuo vasemmassa laejassa oleva on ilahuttanna minnuu jo neljä vuotta.

Oun mänettännä syvämmein näille kaunokaisille :)

IMG_3084.jpg

 

Käsityö rintamalla on männyt vähän tupeksiissa. Tekeleenä on oman nupin tuotosta ja senhän varmasti jo jokkainen teistä ossoo arvata jotta välillä männöö perruutus hommiksi (luve purku hommiksi), ei aena voi onnistuu. Uuteen neuleesseen on langat jemmassa ja siihen suattaapi keritä nuo kinokset sulloo kunnes se tekele on valamis (isompi tekele tulossa). Vaen mikäs hoppu liennöön, kun Luoja on aikkoo luonna ja kiirreestä ei ou virkkanna mittään.

JK.

Tässähän tämä tupelointi tekelleeni nyt on. Mietintä myssy tiukasti piässä, -pienkö vai puranko?????

IMG_3088.jpg

Uusi isohko tekelekkii on alotettu, tässähän se sitten alussa on ja "lopussa kiitos seissoo" :)

IMG_3089.jpg

.....eikun jatkammaan viputusta ;)

Nyt lähen tästä höpäjämästä puikkoloihen parriin ja siunaalen ikkunoihen takkoo nuita mahtavvii lumikinoksii.