Voiko olla tässä ja nyt enää mikään hyvin?! :(

Tämä aamun tunnit toi hiljaisuuden ja ajattelemisen aihetta jälleen....mikä missä ja miten :(!!??

Nimittäin saatiin tieto, että meidän pieneltä hiljaiselta kylältämme on kadonnut 59v nainen tietymättömiin keskiviikko-torstai välisenä aikana. Viimeinen näköhavainto hänestä on keskiviikolta. Torstai ollut hänellä vapaapäivä töistä ja hälytys tullut omaisille, kun ei palannut perjantai aamuna työvuoroon. Tämä nainen tunnetusti tunnollinen ja sämtillinen töissään. Aktiivinen lenkkeilijä ja mitä toden näköisimmin ollut katoamis ajankohtana tavanomaisella lenkillä. Eilisenpäivän ja viimeyön etsintäpartiot etsimässä aina poliisikoirapartion kera, mutta toistaiseksi tuloksetta.

Tässä käydään ajatuksena vaikka mitä mahdollista, mitä olisi voinut tapahtua, -aina just talviunilta heränneet nälkäiset karhut, heikot jäät yms. :(

Tähän sitä vaen on mänty, ettei tiällä korvenuumenissakkaa olla turvassa, suati sitten tuolla "isossa mualimassa".

 

RAKAS TAIVAALLINEN ISÄ: ANNA KAARINAN/KAISAN LÖYTYÄ JA NÄIN RAUHA KYLÄLLEMME ja ENNEN KAIKKEA  HÄNEN LÄHIOMAISILLEEN!

 

sun.18pv. klo 21.00

Etsitty on, -kuljettu on,  -sukellettu on, mutta ilman tulos tai edes minkään laista merkki ei ole kadonneesta  Kaarinasta löytynyt....on kuin maa olisi hänet niellyt:(.

Torstaina iltapulella hänellä ollut varattu aika parturille, mutta hän ei ole käyttänyt varattua aikaansa. Tänään sukeltaja sukeltanut kaikki sulat vedet ja uvenavannot lähivesistä...ei mitään. Kaikki autiot ja tyhjät rakennukset tarkastettu SPR-koirapartion, rajavartioston koirapartion ja vapaehtois voimin...ei mitään. Kylän ympäriltä maasto ja metsä kuljettu n.10km säteeltä ketjutuksella, mutta ei mitään. Tämä on todellinen mysteeri. Etsinnät jatkuvat jälleen huommenna!

Palaan asiaan jos ja kun tulis jotain tietoa.