Neuloo tuhranna oun vähän yhtä jos toistakkii.....jotenka tässä näetä viimeaikona puikoilta hypänneetä.

Mummolla kun on vieläkkii pienii jalakoja ja ne kun kasvaa niin tarvii sillon tällön tekasta isompii töppössii.

Tässä Sakun ja Topin tämän tulevan talaven varpaan lämmittimet;)

002-normal.jpg

 

 

Äiti Tiina kyseli tässä joskus aikapäivii sitten, josko tekisin pojille neuletakit ja tässä ne sitten -jo edellisessä kuvassa pilikottivat keskeneräsinä ja keskeneräset vieläkii....vetskarit puuttuu, vaen tiällä kun ei ihan nuin vain napata sopivan mittasta/väristä jne. ketjuu enempää kun nappijakaan joten vuotteluks mäni, kun käyn semmosilla paikoilla josta suan vetskarit.

011-normal.jpg

 

 

Tämä Amaryllis oli alakanna ulukoruokinnassa ollessaan pukata kukkavannoo ja enhän minä ruaskinna sitä rankasta pitempään vaen toin sisälle töröttämmään ja tässä tulos.....kylläkii jo kukinta hiipummaan päen, vaen kun en aiemmin voinut ottoo kuvvoo, sillä kamerani oli tuas muakunta kierroksella (lainassa)....hyvä jottei kukka ihan tyystin kerinnä nuukahtoo.

009-normal.jpg

Oli sijottava vain keppiin kiinni, muuten olis kuukahtanna, kun kasvatti niin pitkän varren.

 

Muuten eihän minulle ihmeitä kuulu eikä ou tapahtunna tuon kummempii.....tämä synkkä syksynen harmaas vain viepi vähän masennuksen puolelle. Sitä kun päevät piästään olla töröttää yksinnään ja pyörittellöö ajatuksijaan nupissaan.....senhän tietää jokkainen mikä soppa siitä syntyy ja kaikki on vain yhäkkii enemmän solomussa. Aikasempina vuosina sain katkastuu yksinäisyyttä, kun hyppäsin tienpiälle johki suuntaan reissuun, vaen nyt kun en ennee kykene oikein lähtemmään minnekään....niin tae uskalla lähtee, kun suattaa vintata jalat alta ja sittenpä sitä heittelenkii häränpyllyy, kunnes tuas oun tolopillani.

Nuo neuleet ne pittää minnuu jotensakkii hengissä ja niistä on kertynnä nyt ihan jonoksi asti tehtävvee.... valamistuut kyllä kaikki ajallaan.  Niihen upotan ajatuksijani ja välillä kun ajatusmualima männöö oikein sykkyrrään....siitä kun herevvää, niin jopa on langasta vetämisen aika ja sillonhan ei työ lopu eikä valamistu liika noppeesti;)

Vaen nyt lähen tästä höpäjämästä kurkkuumaan kukkoja uunin uumenista miten ne muhhii....peruna-lihakukkoja tälläkertoo tulossa.