Tämän kansa kyykkiminen on alakanna....kunpa vaen selekäparka kestäsi lystin;)

002-normal.jpg

"Tuokkoseni" ei ollut häävin iso....vain 3 litr. ja näen ollen sain sen täyteen....illemmalla on  kyllä käytävä jo toistamisseen kerräilemässä kypsät pois, kun jätin lähes kypsät paistattelemmaan päivee pellolle.

001-normal.jpg

Kyllähän tuo neroja kyssyy pellolla kuleksiminen auringossa mustoo katekangasta vasten....vaen kun on laittanna niin kestettävä lysti on;)

 

Tässä nyt ei vielä ou suuhunpantavaksi, vaikka tulossa on. On tommaattii sieltä minun hulluttelu huonneesta (luve kasvihuonneesta). Tommaatit on isolla ruakilleella, vaikka kuvassa ei taija pahemmin näkkyy syy löyttyy kuvan ottajasta, kun en piäse kyykkyyn, jotta olisin voinut ottoo alempoo kuvan (pyrstö olis tavottanna muanpinnan, jos olisin kyykistynnä ja sieltä ylös piäsy oliskii ollut jo työntakana).

010-normal.jpg

Toiselle seinustalle kylyvin avomuankurkun siemenet, kun en suanna mistään niitä pitkän/kasvihuonekurkun taimii.....senhän sitä suapi kun myöhästyy hommissaan;)

Jospa ensikevänä onnistusin suamaan niitäkkii, vaikka kyllähän ne nuokii avomuan kurkut on hyvvii kun säilön etikan ja muihen höysteehen kansa purkkiloihin kokonaisina tae viipalleina....tae tien sitä kurkkusallaattii.

011-normal.jpg

Kesä päivitys ei ou mittään jollei jottain kukkoo sutkoosi näkyville ja

008-normal.jpg

niinpä nyt sai tämä ruusu (nimmee en muista) kunniatehtävän lävöttee tämän kuva jonon jatkona, vaekka ei oukkaa syötävvee. Kuivvuus on verottanna ruusun oksiikkii kuten kuvasta näkkyy.

Kukista tulloo lissee sitten tuas kunhan päivitysvillitys isköö minnuun;)

 

Muutenhan tänne meille ei kuulu kummosempii, minkä nyt aina tulloo niitä huonoja tapahtummii, jotka sotkoo Amalian syvämmen rytmijä ja koettelloot, -vieläkö mummolla pumppu kestää mitenpaljon vae joko pettäs.

Lämmintä on 29,6 astetta varjossa, tänä keskiviikkona kesäkuun 26 päivänä, armonvuonna 2013 kellon käyvessä 14.30.