Nyt tiällä on niin vihanen akka, jotta suvu tupruvvaa jo korvistakkii per...e!

Taittaa, taittaa männä nyt nekkii vähäset hermonrippeet, jos niitä lie ollutkaan ennee jälellä.

Tämä kuukausi/vuosi jatkuu vain niissä vastonkäymisissä.  Tännään oun rallattanna puhelimen välityksellä niin paikallisseen sähköyhtiöön PKS:n ja paikallisseen Osuuspankkiin ja antanna tulla pallautetta molemmille tuutintäyveltä. Sähköyhtiö tyrrii laskutusten kansa ja sitten laitellaan laskut perintätoimiston kautta, pankki säheltää suoravelotusten kansa ihan miten sattuu ja siteen selitellään ja koetettaan lusmuta vastuistaan, vaen nyt ne sai sen äkäsemmän osapulen meijän huushollista  kaverikseen Saatana...ihan isolla S:llä katellaan ja kokkeillaan mikä ruuvan mahasta viepi.

Toinen pattiin ottava juttu on männeillään, josta oli puhe jo Laitilassa Jantan kansa. Apteekki hävitti minulle tärkeen pitkävaikutteisen särkylääkereseptin. Kävin jo sillon reissulle lähtiissä kyselemässä (jätin uusintaan 16.11.2010 kun otin viimesen erän, vain ei sitä löytynnä.  Sillon sanottiin olevan uusinta kierroksella jossain lekurilla). Vain kuis ollakkaan ukko kävi tännään tuas kyselemässä,  eipä vain jostaan kumman syystä kysseistä reseptii löytynnä nytkää vielä EI (alakkaa nimittäin olla pinna kirreellä näihen selekäkipujen kansa, kun ei voi istuu, ei olla jalakkeela suati sitten makkuullaan, särky siksi sietämätöntä) Suapi nähä "tullooko sitten nytkään manulle illallinen" apteekista oli luvattu hommata ylihuomiselle uusi vastoova resepti....vaen kun en usko vielä ennenkun tiketti näpissäni,  -sillä kaksi ei kolometa ja kolome ei parita.

Nyt vihon ja viimen lopetan tämän turttasun tältä kertoo tähän ja lähen potkimmaan vaikka kiviuuninkylykkii vihapäissäni.....suapipahan sekkii osasa.