Tässä on niitä kesän kasvihuonneen tuotoksii purkitettuna erä num. 2.  Kolomas satsi on kiehumassa ja kohta on sosseutettavavissa. Kaikkijaan 8kg tommaattija oun sitten sössöttännä sosseeksi ja vielä tulloo muutama satsi. 

Kyllä niitä on syöty ihan kaksikäsin siltäänni niitä tommaattija, hyvä jottei jo korvistahi ulos tule, mutta hyviä ovat niin semmosennaan kuin sosseenakkii keitoissa ja kastikkeissa.

IMG_2321.jpg

Tämä kaktus hulluutu kukkimmaan vietä tuppaan piästyysä toistamisseen. Kukki jo pihalla elokuussa, eikä muuten nytkään tehnyt yhtään vähempee kukkasia kun sillon aiemmin.

IMG_2325.jpgIMG_2324.jpg

Tässä elokuinen kukinta samasta kaktuksesta.

IMG_2247.jpg

Nyt sitten kohti päivän askareita ja sosemylly jauhammaan.

Syyssatteista lauantaita ympäri valtakunnan!

 

JK. Tulin vielä tännekii kertommaan ihmeen, joka koskettaa jo vuosia minnuu piinanneita selekäkipuja.

Kaikki keinot ei ilimeisesti oltu käyty vielä loppuun. Viikko sitten kävin tuas kerran ja jälleen liäkärin pakkeilla kipujeni kansa yrittämässä, josko saisin jottain huojennusta ainaisiin raastavviin kipuihin selässäni ja jotka tuntu kokoajan vain pahenevan ja olivat jo jatkuvasti vaivanani. Lääkäri aikasa jutusteltuaan kansani sano selekärankani olevan mennyt mutkille sivusuunnassa ja totesi ettei hiän keksi muuta lääkettä kuin kipulaastarin, sillä minulla on Marevan lääkitys käytössä laajentunneen vasemman sydämen etteiskammion takkii (veritulupan vuara). No nyt sitten oun viikon petranna kipulaastarilla kipuja vastaan ja hyvin on pysynneet kurissa. Kaikkii selekä oireetahan ei suaha millään pois ne tulloo pysymmään hammaan kuolemmaan asti, mutta kunhan ei ennee niitä hermoja raastavii jatkuvvii tuskallissii kipuja. Tästä on jotensakkii hyvä jatkoo etiäpäin jos tuskalliset pyssyy loitolla.