Ei tässä ou kerennä blokia päevittelemään, kun on ollu vipinee ja säpinnee vähän sinne sun tänne, niin nyt arvelin uhrata aikoo tähännii "hömppään".
 Tuassa viikolla olin parikii yötä putkeen Tintskun, Samin ja poikiin luona. Ei siellä mittään hämminkii ollu vaen sae "äätin tutto" nukkuu vähän enemmän yöstä, kun minä syöttelin poikii. Ovat niät semmossii,  kun yhen on suanna syötelttyy ja laittanna nukkummaan, niin toinen herree kohta kyselemmään evästä:). Syövät noin kolomen tunnin välein, jotenka siinä ei äiskä paljon kerkee unta suaha kaalliin. Viikonloppu on asia erikseen, kun iskä Sami on sitten kotona toisena käsiparina syöttelemässä, pesemässä ja vaipan vaihossa. Vaen kun anttaat vink vink, niin mummohan männöö vaekkasta piä kolomantena jalakana Ennoon poikiin luo.....On ne niin sulosii jo vaekka katella vaen.
 Sunnuntaina sitten pikku-ukot sua nimet. No niin ...-on niillä kuulema ollu nimet jo masussa ollessa tiijossa. Kahtovat kuulema "pärstäkertoimella" onko sopivat ja ne nimet jiä sitten poijille..."istuut kun nenä piähän"....kolome nimmee/poitsu (minäkii suan tietee vasta sunnuntaina, kun isä ja äiti julukassoo ne),- jännitys ilimassa:-)
Otsakehhan oli pullan....,niin kun paeston ristiäis pullakranssin, suklaapikkuleipii ja tätskärin pohjat tännään. Huommenna on sitten vuorossa karjalanpiirakat ja muut valamistelut ristijäisii varten. Voe vitsi ....oma jännityksesä aina, vaikkasta aika paljon oon tehnyt vastoovii hommii.
 Näestä juhlista kuuluu varmaanki sitten enemmän ensviikon puolella.
 Hyvvee viikon vaehetta, jos joku eksyy tänne!