Peräti yhen päivän taisi olla vettä losottamata. Alakkaa jo pikkuhiljoo masentammaan tämä jatkuva vesisae, kun ei voi ulukona etes kesällä olla.:(  Ei tietty kukkaan ou kieltännä ulos mänemästä vaen kuka tuonne vesisatteessee kehtovvaa männä rämpimmään, -en ainaskaan minä.

Eillen onneksi ei satanna ja olikkii ihan kaunis ilima, kun oli ne poijan valamistujaiset.  Kehen liennöön nuista "pentuloistani" nuin sisupussija tullut, kuten tuokii nuorempi poika. Kahteen vuotteen suoritti työn ohessa  rakennus insnöörin koulun. Hälle on ollut se ammatti selevä jo pikku-pojasta lähtiin. Sillon ipana iässä oli aina se puukkosaha  ja puukka työvälinneena ja nakerti niillä jos jonkii moista. On tuolla minunkii kätköissä hänen joululahjaksi tekemät puu lusikat ja veitet (taisi olla ekaluokilla koulussa). Ammattikoulu ikä kun koitti, niin ei varmaan tarvinna pähkäillä mihin pyrkkii, -rakennuslinja. Seuraavana sitten teknilliseen, valamistu teknikoksi muistaakseni -98 ja nyt sitte tämä viimenen hyppy ylemmä kahessa vuojessa. Työttömänä ei ou tainna olla päiveekkää .  Siinnä on semmonen sisukas aviopari, - miniäkii on opiskellut lasten hoijon ohella, jos oikkeen muistan, hiän on tietokone insnööri.

Hyvinhän nuo toisetkii "pennut" on mualimmaan sijottunneet, kun elämät on kunnossa,  ammatit on kaikilla ja työtäkkii piisanna kaikille ja vieläpä aviopuoliskoillekkii. Tämä tästä jaarittelusta.

Nyt koht puolin Amalia puuttuu pualikaan ja alakkaa piirakan kuorrii syttee.  Tiijän toki jotta on pyhäpäivä, vaen ei itku auta markkinoilla, muuten aika lopahtaa kesken juhannusta ja seuraavii juhlii ajatellen. Paljon on vielä ruatamista viikon varrella, vaen eiköhän kaikki järjestyne. :)

ONNEN KANTAMOINEN Laitilaan P- poitsulle, sehän nostaa sen "tervalusikan" tännään ja suapi virallisen akan otto luvan:) (isälläni oli tapana sannoo) P:llä on nimittäin tännään rippisunnuntai. Toivottavasti siellä on aurinkoinen päivä!

Ja nyt mukisematta, pualikan heilutukseen :)