Tämmöstä tälläkerttoo :)

Näissä on lankana Maija ja puikkoja yhtä sun toista lajjii kokona numero 3. Kokoluokka näillä väkellyksillä on 62-68.

Kaikki yhess koos

IMG_2787.jpg

ja eriksseen.....

-pöksyt

IMG_2788.jpg

-nuttu

IMG_2790.jpg

ja loppulangosta -sukat ja tumput

IMG_2791.jpg

Nyt sitten vain miettimmään mitä seuraavaksi..... tai no joo kyllähän minulla on jo mietitty valamiiksi mitä alan väkeltee ja onhan se loppukesän väkellyskii (liina) vielä kesken jotta tiukanpaikan tullen neulon sitä sitten ;).

Niin se vain marraskuuki alakaa veillä viimesijjään ja joulun hössötys kiihtyy kiihtymistään, -niin kellä kiihtyy kellä ei ja minä kuulun siihen ryhmmään jolla EI kiihy. En ou millonkan ollu jouluintonen, enkä nyt ainakkaan, kun voimavarat on männy mänöjään, hyvä kun jotenkii selevijää päivästä toisseen ja sekkii taitas olla kysseenalasta jollei tuo ukko jeleppisi näissä jokapäiväsissäkii voimavaroja vuativissa askarreessa.

Eipähän tuota ou liiemmalti liikettä/kävijöitä ollut aiemminkaa suatikka nyt aenakkaan, kun tuo korona paholaenen jyllää ympärillä. En ou mökiltäni pahemmin töttööllyt mihinkään koko koronan aekana. Kotisairaanhoito käypi ottamassa marevan kokkeen kotona, kun sen otto on millon. Kyllä se on parempi pyssyy omassaolossaan, tunttuu sen verta rankka tauti olevan, vaikka voipihan se paholaenen puikahtoo tuppaan jostain "rakosesta".

No tässähän tätä tuli tuas tekstii ihan sieltä ja tiältä ja varsinkii tiältä :).

Eikun etiäpäin vain vaikka hittaammin kitkutellen.