-puikoilta/koukuilta meinnoon :(

-vain lunta kyllä taevaalta riittävästi :(

Vuosi on vaihtunna ja hyistä talavvee tässä vietellään millon pakkase, millon lumisatteen siivittämänä.

Lunta kyllä alakas olla jo vaikka muille jakkoo verraten viimetalaveen, joten eipä näytä vuojetkaan olevan veljeksii keskennään, eikä pitännää paikkosa se vanaha sanonta "pihlaja ei kanna kahta taakkoo". Eipähän nuo muutkaa vanahat merkit pijä nykysellään paikkoosa, kaikki on männyt mukkelis makkelis tässä nykysessä mualimassa.

Minun niin pitkän osto harkinnan tulos ja "rakastama" kesänen harraste/ruajemua romahti kassaan, kun en muistanna/kyvennä enkä kerennä aiemmin käyvä huojentamassa sen lumitaakkoo. Sillon kun se romahus tapahtu, -tuli yöllä mielleen kasvihuonneen lumitaakka, ....uamulla herättyyni/päevän valettuu kurkistin ikkunasta ja näky oli jo hälyttävä -katto notkolla. Ei muuta kun hynttyyt niskaan, lapio kouraan ja ryötöstämmään kohti kasvihuonetta puolimetrisessä hangessa, vain enpä kerennä kun muutaman lapiollisen hilivata lunta alas kun se oli siinä, -katto sisällä ....voitta vain kuvitella harmittaako ja kirosinko ihteeni, kun en aiemmin hoitanna hommoo. No, -jäläki viisas on heleppo olla!

 

Vihon ja viimen niihin puikoilta puonneisiin.

Tuaskii yksi baskeri joita on tullut mutastuu "muutama" ja tässä niistä viimesi veljen vaemo toi langan ja halus tämmösen.IMG_0920.jpg

Lanka on Novitan Hile-lanka, puikkojen kokkoo en etes muista ennee, vaen suositusten mukaset kummiskii. Mallii/ohjetta oli vähän sovellettava langan paksuuven takkii.

ja sitten, -alottelin jo jotain muuta ja tuas sain ahaa elämyksii, -penkasin lankavarastoja ja tuas alotin uutta, vaen sitten nuorimmainen toivo hihatinta, kun työssä/pankissa sano olevan kylymä. Tässä se luomus nyt on vuottamassa omistajoosa ....kaipa se nyt viikonloppuna lähtöö Tiinan matkaan.

IMG_0928.jpg

Lanka tässä on Novitan Rosemohairi Lux'ia ja puikot muistaakseni resori/hihansuut 3,75 sukka sellaset ja muulla osalla 5-pyöröpuikot. Sen verran ohjeesta poikkesin, jotta hiha osat tein suljettuna ympyränä (EI OMPELEITA) minun tapaistani sovellella.

Jotta nyt näillä eväillä männöö Amalia kevättäkohti ja jatkaa niitä jo alottamiaa AHAA-elämyksijjää talaven selekkee taittaan ja miettien mitä seuraavaksi.