klo 20.20. Vihon ja viimen tämäkkii päivä taittaa rauhottuu ja piäsen jottaan tuhertammaan tänne.

Mummon pienet vilipertit tulivat eillen puolentoistavuojen ikkään.

Tässä ajan suatossa kaivelin lankavarastooni ja löysin langat, joista oli joskus aekomus tehä itelle neuletakki. Tulinkii nyt sitten tulokseen, -mittee minä sillä tien, en mittään, oisi vaen kuapin täyttönä lojumassa. Niinpä tuumasta toimeen, kerästä langanpiä esille ja luommaan silimukoita puikoille. Kuin ollakkaa pikku veljekset sai neuletakit ja vieläpä molemmat tismalleen samanlaiset.

 

Tässä poseraa Topi-poika uusi nuttu harteillaan ja ilimekkii kertoo jo mittee mieltä nutusta.

Saku-poika oli vähän laettanna äetteen kansa "napit vastakkaan", josta ilimekkii kertoo kaiken.

Lanka näissä väkellyksissäni oli Novitan Julia, puikot pitkät neloset, hihoissa sukka sellaset ja malli löytyy Novitan lehestä kesä 2010. Jouvun kyllä vähän soveltammaan, kun nuo nutun suajat on vielä hiukka pienempii, kun pienin ohjeessa ja lankakkii erisorttii. Ite oun suht, koht tyytyväinen työn tulokseen. Saumoja nuissakkaa tekelleissä ei ou, kun kainalon alla pieni pätkä. Käytin tehessä sitä omakehitys sovellusta, niin ei tarvii ommella.

 

 Tännään oun ollut usseeta erikertoja päivityspuuhissa blogissani vaen aina on tullut joku ja niin se vaen siirtynnä ja siirtynnä, -katottaan vieläkö huomen uamulla pännii yhtä paljon, jotta pittää purkkoo kirjutuksen kautta tuntojaan. Nämä kaksi päevee ollut kyllä ihan "pimmeetä" ja sieltä ihan syvimmästä mistä voikkaan olla.