Huomenta! -huonosti nukutun yön jäläkeen

Yöllä olikii sitten lumi valakassu maiseman (meillä ensi kerran tämän syksyn aikana). Nyt sitten tuuli tuivertaa ihan kiitettävällä voimalla, jotta kattopellit rumahtelloo. Se kyllä alotteli jo iltamyöhällä nurkkii kolistella ....nimittäin tuuli. Kipasin pyykitkii hakemassa pois tuolta pyykki katoksesta, jottei nyt uamulla tarvinna lähtee nuapurin puolelta asti harppommaan ja ehtimmään.  Minusta oiskii ihan mukavata, kun pieni miärä lunta pysyskii muassa, - olis vähän valakosempoo näin syksyn pimmeevessä, kun meillähän tiällä susi rajalla katuvalot ei valakase iltapimmeettä ja toinen hyvvyys lumessa on jottei roskat ulukkoo kanttaavu sisälle. (siivous vähenis)

Sitten tuohon huonosti nukuttuun yöhön vielä. Ei minulla ollut kipuja tai muuta semmosta unettommuutta (selekään tietysti koski kun ei voinna olla omassa asennossaan) vaen Luca-koiruus piätti nukkuu viimeyön minun viekussa. Se siinä sitten piehtaroi ja teki ommii mutkuilujaan. Oli vissiinkii vähän outtoo, kun karvapeite oli lyhyt. Käytettiin nimittäin se eillen "parturilla". Nyt on vanahus (7v) niin siimakan näkönen tuas.

Nytpä taijankii tästä lähtee jottain oikkeeta hommii kahtelemmaan tai jos ei löyvy istahan pyrstölleni ja alan puikkoja heilutella, ruokinpä akvassa vielä sintit kulukkiissani.

Tuulen tuivertammoo tiistaita tiältä lumen ja tuulen keskeltä kaikkialle!