Kuten jo luppaalin tuolla poikain myssykkä päivityksen aikana tuuva tänne joskus näitä jo aiemmin väkellettyjä, niin nyt kuvamanatseeri autteli tuas, jotta tässä näitä.

Tämän kaulurin tekasin ukon kaulan lämmikkeeksi jo tuossa alakuvuuesta. Kuvaas hetkellä Tinttara "mannekiininä". Ukko nappas sen omakseen ennenkun kerkesin etes rässätä muotoihisa...oikivvaa kuulemma käytössä.  Lanka Novitan Woolia, puikko kokoja en kyllä muista ja malli jälleen ala Amalia. Väri on hiukka viäristynyt...liika punanen.

 

 

 

Nämä sukat pyyteli mummolta Jenna (poijan tyttö) ja tietystihän mummo täyttää toiveen jos vain suinkii. Malli on ala Jenna tällä kerttoo. Hiän selosti mummolle minkä laiset sukat halluusi ja väri toivomuskii oli kuten kuvassa. Tiina-tätin koipi jälleen sukkiin sisällä kuvaus hetkellä. Lanka  tuttuukii tutumpoo 7-veikkoo.    .....sukat kokoa 39.  

Jennan pikkusisko Pinja halus kans tietty samalla mallilla sukat ja väritoive oli kuvassa näkyvä musta ja valakonen. Näihen ei ollut kuvaus hetkellä sopivii jalakoja kokoa 34. Lanka jälleen 7-veikkosta puikot tais olla molemmissa sukissa 3,5.

Nämä sukat sai nimekseen "tennistossu sukat"....Pinjan antama nimi.

Seuraavana onkii sitten se isompityö valamistumass. On piirunverran auki vielä, vain eiköhän tuo näinäpäivinä valamistune sekkii...siitä sitten aikannaan