Jantta tuolla edellisessä päivityksessä eppäili jo ripsiin puonnee tai ainakkii männeen kippuralle, kun ei ou tullu uutta päevitystä.   Jos männööt kippuralle tai kaarttuu muuten semmoseksi sieväksi, niin suanpahan lähes saman moiset  "lehmän-", tai tässä tappaaksessa "sonni-mullikan"räpsyttimet, kun on Jantan ukolla. Niihenhän iskin silimäni jo ensitappoomisella.

Eipähän ou tulli rustailtuu mittään, kun ei tapahu mittää....kuhan tässä möllöttää olla päivästä toiseen. Uamulla herreet...mittailet päivän pirtin lattiita askelilla, välillä istahat pyrstölles neulot siinnä vähäsen ja tuas läkkä nykimmään....ilta kun männöö tarppeeksi pitkälle, köllähät muata. Siinäpä sitten päivän tapahtumat.

Neulomuksii on jonnii verran valamistunna, vaen en tässä vaiheessa julukista niitä, joskus myöhemmin sitten. Langat alakkaa huuttoo loppuusa ja kun rahavarat mäni minne mäni (sairaalalaskuihin),on pakotettu vuottelemmaan päevii paremppii.  Pakko vähän niin kun kerräillä mitä löyttyy ja mitä niistä suapi aikaseksi.

Nyt tuli tässä tiettoo, jotta elossa tiällä rämmin ja suhteellisen hyvissä ruummiin voimissakkii vielä.