Sitä jotta, mitenkä onnistuu tämä jutun sepittäminen tänne kaksviikkosen jäläkkeen;).

Niin se vaen aika kulahti noppeesseen tahtiin tuolla mualimalla pällistellessä. Vaen ompahan nyt nuttu tyhjennetty tässä kotosalla omissa ympyröissä pällistelystä joksii aekkoo. Oun niät sen sortin kahjo, joka halluus olla muuvallaa välillä eikä vaen mökillään neljänseinän sisällä (se ruppee ahistammaan ja seinät kuatummaan piälle). Nyt sitten vierähti piiiitkä ruppeema kunne läksin liikenteesseen sitten sen aortta vijan juluki tulon jäläkkeen. Nytkii oes ehken sika syönnä eväät minulta jollei tukena ja turvana ollut Jantan tyttö ja poika joululomilta pois mänössä sammoo matkoo.

Jantan jalossahan minä pyöriskelin yhen viikon ja neuloo väkellin siellä loppuun valakoset pitsisukat, jotka alotin matkatyönä. Sitten hurahin kokkeelemmaan sammoo pitsikuvioo punassiin  lapassiin ja kun saen siellä nekkii valammiiks...hylykäsin sinne molemmat. Sukat, -ne aenaskii jäe "Annun"jalakoja lämmittämmään, -lapaset lie vaekka männyt Netan tassuihin;). Molemmissa lankana Novitan Nalle.

Toisen viikon pyöriskelin Riihimäellä "sammakkolassa" (pojan perheessä). Saenpahan olla mukana kahtomassa ultrasta sitä Amalia-mummon 11:sta tulokasta, jotta siellä se poika potki ja sätki äiskä-Katjan masussa lämpimässä:). Sielläkkii puikot vipaji semmoset Novitan Jättiraetalanka sukat kokkoo 42-43 siäripitusilla varsilla Tuomas-poijan (15v) jalakkaan, nekkii jäe jo sinne valammiina.

Nyt onkii sitten tämä päevä männyt toljaallessa näetä jälelle jättämmiisä kotihommii. Sanontahan on jotta: -minkä jälelleen jättää, sen eistään löyttää ;), vaen eipähän nuo ou tiältä minnekkää karanneet:). 

Tullessa tietysti piti junasta hypätä jo Enon kohalla pois ja kävästä kahtomassa niitä tähän männessä nuorimmaissii mummon nuppuja Sakkuu ja Toppii. Poitsuillahan olikii selevästi mummolle esitettävee, mitä on opittu kahenviikon aekana mummon poissa ollessa:).

Ois se vaen ihana assii, kun sais vielä jonnaan päevänä kokkee, jotta ois koko katras kerralla ympärillä ja varsinnii ne lapsenlapset ois Amalia-mummon "kuukissa" kaikki kerralla, vaikka osa onkii jo iiiisoja.

Nyt tuas puikkoja heiluttammaan....MUALIMAHAN EI LAISKOJA ELÄTÄ!

Hyvvee pakkasviikkoo kaikille!