Tuas tulin päläpättämmään ihan omaksi ilokseni ja tietty...teijän muihen kiusaksiHymy...."hymy pyllyyn".

Odottavan aika on pitkä kuten tupattaan sanomaan....niin on minullakkii, kun vuotan ja vonkkoon sitä sydänleikkuu aikkoo tuntien erinäissii oireeta sillon tällön. Sillon kun oireita havattavissa, tietysti peleko kerroin kasvaa aina.....mittee tästä seurovvaa, -alakaako se aortta räjähtee kässiin (onkimieni tietojen mukkaan niillä rajolla kun männään).

Tännään olikii Amalian huushollissa siivous- ja kauppapäevä.....tietysti piti piipahtoo apeteekissakkii pillerivarastoo täyventämässä...mites muutenYllättynyt

Käsityö rinramalla on tämmössii huithaipeli hommii tullu hoijeltuu pois päeväjärjestyksestä, kuten parit verhot tuossa kurruutin ommella ja tännään saen tuas aikaseksi "jemma"pyykitkii silittetyksi. Ukolleni tekasin jo aiemmin villasukat jalakkaan ihan sillä perusmallilla, joita en etes kehtoo kuvata tänne. Nyt sitten värkkäsin oman malli versijon mukkaan ns. sormikkaat...niistä tulloo jonnii moinen kuvakkii kunhan suan langat piäteltyy,-otan kuvan ja vien "kuvamanakerille". Nyt onkii puikoilla tuas vaihteeksi naesten "töllösen" tekelleet, kun pengon nuita lankakerii, joita Tintsku äiskee armahtookseen anto jokunen aika sitten.Nauru

Voehan himpakki... kello alakkaa lähennellä puolta yötä ja tässä minä vaen käkin....niin vaen kun ei tunnu yhtään nukuttavan.

No lähen tästä kumminnii lojummaan sängynpohjalle ja miettimmään sanaristikkoo, niin josko se uniukkokkii sieltä kuapin takkoo tulloo jossai vaeheessa panemmaan Amalia-mummon silimät kiini sillä sinisellä sulullaan.

Eikun hyvvee yötä.... kuka nukkunnoonPäättämätön