Kävin, kun kävinkii illalla saunan jäläkkeen paljussa.

Ulukona tuulla myllertää aika lailla, vuottelen vaen millon sähköt napsahtaa pois piältä. Se kun on hyvinkii tyypillistä tiällä meillä päin aina kovemmalla tuulella, kun puita kuattuulloo linjolle.

Usseenkii ne kyllä napsahtaa poikki iltasella, kun on säkkipimmeetä, niin ei niä etes neulloo aikasa kuluksi. Oun vaen miettinnä sillon-tällön, jotta mitenhän ne on sillon pärepihti aekkaan nähnneet. Lie nuilla immeisillä ollut erilaiset silimän molluskat, jotta ovat nähneet. -vae lie ollut kissan silimät, kun väittäät, jotta kissa näkköö pimmeessäkii, vaekka kukapa tuo lie katellu kissan silimillä aenakkaa tässä nykyelämässä.

Assiista toisseen, vae liekkö jo kolomaskii....vaen olipa tuo niin tae näen. Joka tappauksessa, meijän ukkoloilta loppu jo se hirviin perässä juokseminen. Neljän aikkuisen lupa oli. Viimeviikon loppuna saivat aikuisen ja vasan. Joista suurin osa mäni peijais paistilihoksi. Eillen sitten kaksi aikuista ja vasa. Tännään on se eilisen sualliin jako 32- ossaan (ukkoja hirviporukassa 32).

Nyt tätä minun löpinnöö taettaa tuas tulla joka päevelle, vaen eipähän liene kenenkään pakko lukkee jollei halluu.

    Tuulen tuivertammoo Mikkellii tiältä Koeterreen läheisyyvestä!