Nimittäin siellä Tikkamäellä ja hyvin oli pullat uunissa, elikkä kaikki OK.  Seuraava kontrolli onkii vasta vuojen piästä. Pillerin syöntii väheni kahella, siis se rytmin tassoova liäke (cordarone) ja rotanmyrkky (marevan) jäi nyt pois....JES.

Paennoo vaen kehotti suammaan alemmaksi, vaen minkäs tien kun ruoka on hyvvee, kun näläkä yllättää ja lenkkeily tökkii pahasti. Syyhän se on sekkii, kun mehtään ei uskalla männä (karhut) ja ylleiselle tielle on kielletty mänemästä (tasapainon heitto...seurausta aivokalvon tulehuksesta).

Nytpä onkii aika männä nuihen kuva pläjäyksiin;)

Tekstiä tulloo myöhemmin. -kuvamanatseeri (ja tuossa yhessä kuvassa pittää kahtoa sitä neuletta, ei mallia joka on ihan junttapulla..)


 Tässä onkii se luppoomani kuva siitä villapaijasta pitäjäsä piällä. Kuvan ottajan käsi oli kuulema tutissu kuvatessa, tiijä häntä sitten miksi....olokkoon kaikille arvoitus:)  Palmikot sun muut ei erotu, liennöön syy langanvärin. Lanka tässä on Novitan Rustika ja puikkojen kokonummero 8. Tätä neuloossa käytin kolomii eri puikkoja, -80cm pyöröä, -8 numeron sukkapuikkoja ja -60cm pyöröjä. Ohjeesta poiketen neuloin miehustan ja hihat ympyränä. Saumaja tästä ei löyvy kun kainalon alta pikkupätkä. Pitäjän toiveen mukkaan kaula-aukko on kans muunnos (poolo alias savupiippu olis ollut).

Jotta työhän tehhään tiettäjän toiveen mukanen.;)

 Tässä poseraa meijän Miisu kissa.  No meijän ja meijän....jäi kesäkissaksi Katjalta ja Tapsalta tänne, vaen tuskimpa se lähtöö meiltä pois ennee...Miisu vaen iitrailloo tiällä ja tappaa pois nuo luvattomat vierailijat pihapiiristä. On tosi siisti kissa. Tuossa kuvassa tarkastelloo reviiriään jottei nuapurin kollit tule.